Relax..

Hehe hari nie baru rasa macam relax sikit.Report pun dah siap(part aku lah),dah kasi naz untuk continue plak… Hari ini sepatutnya registration day tapi entah macam ner budak2 nie kata tak payah daftar.Memang sepatutnya kita tak payah datang register,tunggu masuk kelas je.Bukan apa, kita dah online pra registration kan..akhir nyer merasa jugak tak pergi register ramai2,beratur panjang..sume tuh.at least time part 6(las semester insyaAllah),merasa jugak..heheh 🙂

Semalam balik lambat,maklumlah temankan amirpergi tengok bola selangor Vs Brunei dekat stadium shah alam.Hampir tiga bulan stadium tuh ditutup akhirnya dibuka kembali.Lepas kerja semalam puku 6 lebih amir datang amik aku kat umah seksyen 16.Bukan apa kena pergi awal2 takut susah nak cari tempat parking.Sampai2 kat sana parking tempat biasa arr jauh dari kawasan yang sesak tuh…sepanjang jalan tuh ramai arr orang jual baju..macam baju yang pelbagai design tp dua warna yang sama.iaitu merah n kuning.kata baju bola sepak selangor kan. sama lah dengan en amir nie,tengok bola mesti kena pakai baju bola.cuma aku jer pakai baju bali n beg dari bali.ada pulak orang kata aku orang indon..sapa susah? aku jugak.

Stadium penuh jugak arr.macam biasalah sejak ada bambang and elie nie,tempat penyokong dipenuhi oleh kaum kerabat dua pemain tuh..orang2 indon.Ramai tu tak lah kisah,nie tak buat rusuhan..berkalakuan gans,macam semalam ada sorang mamat indon nie kena tangkap dek polisi,mana taknya sesuka hati mak bapak dia jer baling2 objek dekat padang.hah.. kena tangkap dah,langsung tak leh tengok bola..hehehe

Permainan semalam macam lembab je diawal permainan sajelah.1 half pertama permainan 0-0.bila dah masuk 2 half tuh baru lah kedua2 pasukan bergerak pantas sikit.Akhirnyer selangor menang dengan 3-0.Gembira sungguh diorang2 nie(termasuk amir),maklumlah selangor berjaya ke piala FA.liga superrrrrrr.hehehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *