Raya Aidilfitri 2011 – 1432H

Assalamualaikum,

Raya tahun ni beraya di Ulu Klang, pastu Shah Alam. Raya ke dua gerak ke Jengka rumah Tok Cek. Raya ke3 pula ke rumah Mama di Chini 03. Bertapa sana sampailah raya ke5.

Sekarang seminggu lebih dah ye kita beraya.. takkan nak beraya sebulan macam puasa sebulan ye tak? hehe apa pun kalau orang jemput open house tu, kita join jelah kan.. makan2, mengeratkan silaturrahim sesama kita.. tp bila di fikir2.. makin lama makin kurang yang buat open house.

Ada juga yang menjemput, ‘datang ajelah bila2 nak beraya, okay. tapi bagitahu dulu bila nak datang.’ terima kasih. insya-allah kalau berkesempatan.

Kepada kengkawan terdekat, jemput2 juga ke rumah asid di Shah Alam ni.  Macam biasa, nak  datang tu hapaq awal2 sat gi dapat air teh bujang aje. hehe

Selamat hari raya. Maaf di pinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *