Rain…

Hujan turun, tak lah lepak sangat.Tapi kalau kena, cam nilah pening kepala. Dahlah poning, kelas dr pagi sampai petang(tgh hari tidur 2 jam).hehehe Hari presentation Et dan Wawa.Hahahah lega dah kan? dah siap present..dah ringan sket kepala.

Tadi pagi pinjam duit dhira nak bayar deposit pergi dinner(tanjung Harapan). Tapi tadi baru cancel ngan hilda.Tak jadi pergi rasanya, entahlah tetiba takde mood. Ingat kat mama nak operation nie. Mudah-mudahan mama selamat..sayang Mama!!!!!

Lagipun amir macam susah sikit nak hantar.sebab hari jumaat biasa dia balik lewat dari office.then before 8 dah kena balik hantar kite pergi dinner. Macam menyusahkan dia jerk. Senang2 kite terpaksa cancel kan.Sorrii pada yang terlibat andai menyusahkan…sorry gurls…

Pesanan kepada kawan2(gurls), selamat pergi dinner ek.Tak payahlah lawa2 sangat sebab

Firman Allah s.w.t.: “Inna ansya’nahunna insya’a, fija’alnahunna abkara uruban atraba li ash habil yamin.” yang bermaksud: “Kami cipta mereka baru dan Kami jadikan mereka tetap gadis yang sangat kasih dan cinta, juga tetap sebaya umurnya, untuk orang-orang ahlil yamin.”

Dalam hadis: “Diantara wanita-wanita didunia ini ada yang kecantikannya melebihi dari bidadari kerana amal perbuatannya ketika didunia.”


Image hosted by Photobucket.com
Image hosted by Photobucket.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *