Dec 2011 19

‘Ra One’ Best Giler2

Posted In Lagu,Movie/Sinetron/Cerita,Umum

Assalammualaikum,

Lama tak update, Alhamdulillah sibuk dengan bisnes cadar, tudung, sauna dan Aura Maya serta produk skin care Kayla. Syukur sibuk itu bermaksud adalah juga yang masuk tu ye. ^_^

Kali ini nak citer pasal movie Ra One.ย  Lakonan Kareena Kaapor dan semestinya actor bollywood pujaan hati Shah Rukh Khan eh sorry Dato’ Shah Rukh Khan.

Cerita dah tengok 2 minggu lepas dekat Astro First, masa penonton ramai ni seronok tengok. hehe dalam masa 2 hari tuh, budak2 ni asyik tengok Ra One memanjang. Onn aje tv sure channel 490. sabar jelah. Den pun ikut sekali hehe

Cerita mengisahkan Ra One. Watak jahat dalam game ciptaan.. boleh muncul ke dunia semata-mata ingin mengalahkan musuhnya jucifer. Nak kalahkan Ra One, Jucifer keluarkan G One a.k.a Shahrukh Khan.

Nak tahu details.. korang boleh tengok sendiri cerita ni ya. Best bg peminat2 hindustan macam Asid ni. haha

akhir kata meh layan jap lagu glamor dalam citer Ra One ni iaitu Chamak Challo. ^_^

 

Anda Mungkin Meminati:


2 Comments

  1. eT says:

    hehe…aku pon langgan astro 1st cite nih…layan kol 3-4pagi… ๐Ÿ˜›

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.