Aug 2005 25

Present..0

Posted In Umum

Hari nih kelas thesis, present progress 1.Aku cakap slow je sebab nak present dekat en Adzhar sahaja.Kalau kuat2 pun bukan budak2 nie nak dengar.Diorang borak lagi ada lah. Lagipun aku nak citer pasal progress je.alaa.. sikit sangat benda nyer,amik bape minute je.En Adzhar tanya sekarang progress sampai mana?.aku jawaplah..” setakat nih saya buat coding untuk application dulu.Hampir siap cuma nak connect ngan database(goreng je nih,padahal banyak lagi tak siap.Error je kan..hehehe) .Database pulak amik masa sikit sebab copy n paste dari tmsk website”..(pasal subject untuk sume course ftmsk je lah kan.Nasib baik ftmsk je,kalau semua fac..mampus nak cari..)

Apapun present progress 1 dah siap.Lega sikit.Tinggal satu lagi presentation.. dua campur ngan ethics.Ethics pulak pas mid term baru present.Oklah.Awal pun tak pa sebab aku dah prepare tajuk apa nak present kan.hehe

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.