Pl@Y SuD0kU

Hari nie lepas anta abg pergi kerja, balik mandi dan temankan mama pergi PKNS untuk transfer money Surau Seksyen 4.Kemudian balik baca newspaper.

Tu hanya intro.Nak ceritakan di sini adalah tentang SuDOKU. Beberapa hari yang lepas, iza ada tunjuk kan macam ner nak main sodoku dlm akhbar star. Then dia kata si abang am yang ajar.Rasa mcm tertarik.Try lah buat, but tak berjaya then tak leh buat balik sebab guna pen (x boleh nak padam).

So that, today acid try lagi buat and skrg guna pensel. So adakah acid berjaya??? hehehe lihat bawah nie… hehehe

moral of the story:

Jangan mengaku kalah jika dah gagal.orang tua-tua kata “Gagal sekali tak bermakna GAGAl selamanya”. –>tapi takkan main game nie asyik gagal je..tak munasabah.huhuhu

SODOKU

There is only one rule:

each 3X3 box, as well as each row and each column, must contain all the numbers 1 to 9.While the rules of this logic puzzle may be simple, there are numerous startegies to help you solve it.

2 thoughts on “Pl@Y SuD0kU”

  1. sudoku ni best main dan bila dah settle seronoklah.tapi kadang2 tu mcm bazir masa je.kalau nak try leh lah ke http://www.sudokufun.com…tengok2lah cikit rating masa orang2 sedunia tu main..fulamak..ada yang leh selesaikan dalam masa kurang 2minit..cam tak caya je..paling kejap aku main 20 minit..tak ke buang masa tu..tapi bila dah main,taknak stop pulak..selagi tak selesai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *