Pirates of The Caribbean 2

Sebelum pergi makan mangga manis sabtu lalu dekat rumah nenek, asid dan abang pergi tengok wayang dekat Bukit Raja. Tengok citer Pirates of the Caribbean 2. Panggung still hampir penuh walaupun dah lama citer ni ditayangkan. Harga tiketnya murah just rm7 sorang.

Pirates of the caribbean 2 citer mengisahkan tentang Dead man’s chest (Davy Jones). Mula2 tuh asid ingat citer nie mesti seram dan menakutkan. Rupa2nya comedy. Banyak Lawak. hehehe Memang citer nie best. Kalu tak tengok memang rugi.

Kisah lanun yang penakut Jack Sparrow.Mencari jantung Davy Jones. Macam ner jantung dah tanggal dari badan, dia boleh hidup lagi. Hantu lah katakan. Sebab apa diorang susah2 cari jantung Davy Jones sebab diorang nak menguasai Kapal lanun Davy Jones,menguasai laut tuh arr secara amnya. hehe lawak2. Scene yang paling best, bila lanun2 jack sparrow nie kena tangkap dek orang asli. Jack pulak kononnya jadi Tuhan diorang. Kelakor.. hehehe rasa macam nak tengok lagi citer nie. hehehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *