Pertama kali bertemu Ustaz Don Daniyal

Assalammualaikum,

Berikutan dengan entry INI yang lepas, maka Jumaat lepas Asid pergi menghadirinya setelah dihantar oleh papa.

So. masa ini first time jumpa Ustaz Don, Ustaz Halim Din dan Catriona Ross. Bila balik, Papa tanya.. berbaloi tak? hehe of course ler berbaloi2 nya.

Yang masih berngiang2 di telingan ini, suara ‘Hemsem juga ustaz don ni ya”, kata2 mak cik sebelah Asid.. semeja. ^_^.  To me takde komen apa-apa cuma rasa amazing bila tengok Catriona Ross yang berbadan dua tu kelihatan comel..kulit licin. Memang tak nampak pun parut cela kesan excident dia dulu. Subahanallah. Sebelum ini tengok juga petua dia beritahu dalam TV, yang dia tak pernah tinggalkan petua kecantikan wajah menggunakan tomato dan telur putih. Memang best tengok dia. 🙂

 

Bacaan Ayat Suci Al-Quran dari Ustaz Tirmizi Ali.

‘Bicara Hati” daripada Catriona Ross

“Dunia diuji Syurga Dinikmati” oleh Ustaz Don

Sesi bergambar & signature

p/s: alhamdulillah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *