Pening..

Second day bagi class bermula.Rasa adalah sikit2 pening bukan apa,kesusutan semakin terasa akibat elaun yang tercancel di cash kan..huhu 🙁 . Rasa sedih sangat.. duit langsung tak ada.Pagi tadi puan rosanita dah cakap pasal textbook..i see man..mana nak cekau duit nih. Nak mintak ngan sapa? asyik2 orang tuh je…sian jugak tengok dia.Time jumpe je muka kusut..muka tension..muka cuka..semua jenis muka lah..hehe Kadang2 nampak jugak dia senyum2..alaa kita tau dia saja buat2 senyum sebab tak nak kita risau..padahal kita tahu dia monyooookkkkkkkkk..sian dia.

Cuma malam semalam je nampak dia seronok giler2,tu pun sekejap selepas game bola selangor lawan kelantan (5-4),selangor menang tu pasal dia happy kan..hehehe Kita pun tumpang happy dan tumpang tengok.hehe 🙂

Tadi wawa chat ngan supervisor…takuttt..ayat dari puan..”hah,cam ner progress?”,ada pekembangan tak?”..takuttt.Bukan apa,kitorang sibuk sangat ngan keje time praktikal.Tak de masa langsung nak buat thesis.Selalu jugak balik malam dari office.Tak sempat nak prepare apa2.kadang2 cuak jugak dengar budak2 the Kuli hampir semuanyer dah implement project asin2..cuma kitorang di Trius je..huhuhu 🙁 .

Bukannyer nak cari alasan tak ada progress ngan project nie,cuma rasa terkilan lah sikit. Kerja bagai nak Mampus(bagai nak Rak)..last2 habuk pun tak tarak..huhu. Sampai si Ikram hampir2 masuk lockup,sian dia.Ini pun salah satu sebab tak dapat elaun, si ikram tak de duit nak bayo saman dia tuh..Sian Bang Aji kita tuh..ish..ish..ish..

🙁 🙁 🙁 sedih..sedih..sedih… huhuhu

2 thoughts on “Pening..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *