Penerima ‘Free Gift’ @ cadarmurah.com

Assalammualaikum,

Pertama kali mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka2 yang sudi join ‘free gift’ dari cadarmurah.com

Top 10 ; anda layak mendapatkan DISKAUN diatas mana2 pembelian cadar dengan Asid, selepas ini.

Lyana Juliana
Rafidah Kak Ngah
Fad2 Nur
Amalina Ali
Nory 2oukefle
Nurul Syafiqah Abdullah
A2ni2a Md A2i2
Hemohemo Halim
Fieda Rafli
Yusraa

kini, penerima free gift pertama dari Cadar Murah adalah

dan, penerima saguhati

p/s: kepada penerima2 ini.. sila inbox asid untuk penghantaran hadiah. Insya-Allah akan tiba kerumah anda dalam masa seminggu sebab guna pos parcel aje ya.

^_^ kepada yang kurang berjaya, jangan sedey2, insya-Allah Asid akan buat lagi free gift macam ini lagi. lenkali due lebih lama sebab gift ni dah closed masih ada yang inbox nak join.. sian.

6 thoughts on “Penerima ‘Free Gift’ @ cadarmurah.com”

  1. tahniah kepada pemenang…tak menang pun dapat diskaun pun ok ler…hehehe…asida….nanti kalo ada offer cadar queen fitted 100% cotton yang after diskaun harganya boleh dapat dalam RM30….bagitau ler cecepat eh…. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *