Penat…

Entah apa yang aku buat sepanjang ari nie (18hb), seluruh badan aku penat.Nak kata angkat barang adalah dua tiga barang.Tu pun sebab nak anto barang ke rumah kak ja tadi. Maklumlah hujung bulan nih kitorang kena berambus dari rumah nih (pergh ganasnyer..). Tinggallah mana2 budak yang nak stay tuh.Bagi yang dah habis study nih (insyaAllah) boleh berpindah dan mencari kerja pulak…

Bagi aku pulak, dah habis bulan ni nak carik keje yang mana sesuai insyaAllah.Aku nie x lah memilih sangat keje.Janji kerja tuh aku leh buat, gajinya ada, time pergi n balik ok, perjalanan ke tempat kerja ok.. everthing oklah.. aku terima.Lagipun buat apa menganggur ek.Nak cari duit untuk kawin lak..hehehe

apapun.. InsyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *