Pemanggang Ajaib Are Ikan (Generasi 1)

Assalammualaikum,

Dijual pada harga RM125.00 (saiz 28cm)

Sekarang orang dah lebih maju, sure dah familiar dengan pemanggang ajaib ini. Masak lebih mudah dan cepat.

Kalau orang-orang kampung den nak beli, meh roger2.. sebelum raya den hantar by hand. Kalau orang jauh pun boleh beli pemanggang ajaib ini, cuma tambah postage fee Poslaju RM15 ke semenanjung dan RM25 ke Sabah/Sarawak.

Yang bestnya pemanggang ini, ianya direka tidak begitu tebal sehingga sukar dikendalikan dan tidak begitu nipis sehingga makanan terlalu cepat hangus. Ini kerana ia menggunakan bahan ‘die-casting’. Mempunyai berat yang sederhana dan ‘non-stick’. Mempunyai “tangkai berpenutup magnet” yang ketat dan kedap supaya aroma dan citarasa makanan kekal asli. Boleh memanggang ikan, ayam, udang, sotong, daging dan sebagainya. Boleh juga membakar kek, biskut, roti dan kuih bahulu.

Dari pengguna yang berpengalaman menggunakannya berkata;

Nak buat kek pisang, kek coklat?? resepinya ada dalam blog asid ni, search ya

Pendek kata, memang mudah lah. Orang yang tak pandai masak pun boleh jadi pandai sebab setiap pemanggang yang dibeli akan disertakan dengan Buku Resepi terbaru ini.

so, tunggu apalagi? jom order sekarang

email: asieda82@gmail.com

sms : 0123312030

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *