Pavilion Hotel- Bukit Bintang

Jam 6 petang, kami sekeluarga pergi jalan-jalan ambil angin ke Pavilion Hotel, Bukit Bintang. Ashraf sampai sekarang kata pergi jalan2 ke “CC” a.k.a KLCC. hehe itu sebab lalu depan KLCC, dia ingat memang pergi KLCC lah tuh. hehe

Actually first time aku datang sini, maklum sajalah tempat macam gini orang-orang kaya ajer melepak.. tapi yang herannya ramai jugak budak2 remaja melepak… sempat jugak memikir apa yang ada dekat sini? wayang? takde pun. Butik2 mahal adalah.

Pergi sini pun sebab nak makan KFC.. area satu level ni.. semua bab makan. Pilih sajalah yang mana suka..yang penting HALAL. Sambil2 itu bolehlah aku mencuci mata barang2 kat situ, so cute. Sempat jugak aku beli freezer magnet satu.

Actually warna dia biru..  ALGELO.. 🙂

2 thoughts on “Pavilion Hotel- Bukit Bintang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *