Jalan-Jalan Ke JB : Bahagian 1
Sep 2012 07

Alhamdulillah Syukur.

1 September lepas turun ke Johor Bahru, Johor untuk menghadiri Majlis Rumah Terbuka dan Doa Selamat untuk Eida Hassan Pretty Shop. Raikan bersama agent2 EHPS ini termasuklah Asid.

Sampai agak lewat kerana ada urusan lain sebelum itu di Taman Kempas, JB.

Anyway terima kasih kepada EHPS kerana memberi peluang kepada Asid untuk menyertai agen jualan produk kecantikan dan kesihatan kak Eida. Tak sangka juga dapat jadi Naib Juara untuk agent jualan terkini. Tahun depan hope lebih semangat dan berjaya kaya macam tokey pula. hehe

Tak lupa juga, Doa mengiringi Kak Eida sekeluarga semoga success berjaya dan kaya raya supaya kami agen2 nya akan turut kaya dan berjaya. Amin.

Nak tahu produk kecantikan dan kesihatan apa yang kami jual?? KLIK SINI ya

 

Anda Mungkin Meminati:

SELAMAT HARI MERDEKA MALAYSIA KE 55
Aug 2012 30

Sudah 55 tahun kita merdeka! Bersyukur atas rahmatNya kerana kita berada di bumi Malaysia yang aman bahagia ini 🙂

Salam hari kebangsaan buat anda semua ya.

 

 

Anda Mungkin Meminati:

Syawal 2012 – Chini 03
Aug 2012 22

Assalamualaikum,

Pertama sekali, hati sedih mengenangkan Ramadhan yang baru berlalu.. ntah tahun depan bertemu lagi ke tidak. Semoga di limpahi nikmat Allah dan bertemu Ramadhan di tahun hadapan pula amin.

Kedua, rasa gembira menyambut Hari Raya 2012 bersama keluarga tersayang. Insya-Allah Ramadhan dan Syawal tahun ini lebih baik dari tahun yang sudah. ‘Lebih Baik’ dari konteks pemikiran dan penambahan taqwa dan iman kepada Nya. Insya-Allah.

Hajat yang utama itu tidak kesampaian. Kita hanya merancang, Dia juga penentu segalanya. Bagaimanapun, Subhanallah tadi malam, sampai juga hajat tersebut. Tak kisahlah dalam bulan Syawal pun, janji tertunai kan? Syukur alhamdulillah.

Tahun ini, Raya pertama di Chini 03, Pahang.. rumah ibunda dan ayahanda Asid. Meriah tetap meriah. Syukur.

Tema color baju raya tahun ini Grey.. Kuih raya pula semua berkat dari tunjuk menunjuk.. kebanyakkan kuih dari yang Asid jual. hehe 🙂

Anda Mungkin Meminati:

Selamat Hari Raya
Aug 2012 13

Alhamdulillah..

Raya tahun ini di Pahang. Rumah mak eden. Tema insya-Allah color silver/light grey.

Anda Mungkin Meminati:

Alhamdulillah ~ LOMO sudah terima
Jul 2012 18

Alhamdulillah syukur..

Ingat tak GA yang asid memenangi LOMO camera dari Mialiani.com dari entry  ini??

hehe dapat sekali filem lagi. Asid sudah terima kelmarin. Belum lagi mencuba menggunakannya sebab ia memerlukan bateri..hehe tak adalah kena tunggu time special bila nak guna kamera ni.. time dalam air.. mandi tepi pantai ke.. berenang di dalam kolam ker…

anyway terima kasih bebanyak kepada Syuhadah untuk hadiah yang awesome ni. Harganya pernah dilihat rm40 tapi tak sama dengan rasa kalau dapat free kan. Tambahan lagi, bila kita betul2 lakukan usaha untuk mendapatkannya.

Terima kasih Allah.

Pilihan hati ~ pink color~ smart n cute kan?? sila jeles.. hehe

Anda Mungkin Meminati:

Page 30 of 226« First...1020...2829303132...405060...Last »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.