Jualan Lelong Inner Magic
Dec 2013 28

Inner Magic a.k.a Inner Tudung.

Tinggal beberapa hari aje nak tahun 2014 ek. Jadi sekarang Asid offer Inner magic,

sold out sudah  ya

inner magic

Inner 1 inner 3

Bertanda Star mean “HABIS”

Anda Mungkin Meminati:

Jenayah Cyber ~ bagaimana anda sebagai pengguna??
Dec 2013 26

Assalam,

Masa kini, jualan secara dalam talian banyak diwar-warkan. Ramai peniaga menjual barang secara online dan menyebabkan ramai pembeli online.

Ramai peniaga jujur, ramai juga penipunya. Pokok pangkalnya kita kena selalu berhati-hati.

Saya seorang peniaga online, juga pembeli online. Pernah juga tertipu kerana terlalu ghairah mendapatkan produk pilihan hati, pada harga murah. Pikir sekali memang tak logik. Dari harga beriban2, dia (penjual online) kasi beratus2 aje. 2hari barang tak pos2 barang lagi. Normal juga bagi saya, sy pos barang pun ada jarak 3hari dari hari pos sebelumnya.

Bila call, dia kata ada offer lagi, kalau beli 2.. lagi murah. katanya kalu bankin sekarang, dia pos sekali lah dua2 hari tu juga. nasib baik kata, tak apalah saya cuba 1 dulu. kalau okay. Saya order lagi.

Itulah kali pertama saya ditipu gara2 mahu beli iPhone. Perkara ini memberi kesedaran pada saya.

Itu kisah penjual penipu, pembeli penipu pun ada. Kalau dah bankin duit, reference pun dia kasi. Pos barangnya, alih2 cek balik duit tak masuk. Ada juga, sudah dapat barang kata barang tak dapat lagi. Kita ada tracking borang tp status penghantaran pejabat pos tak sediakan details. Claim dengan pejabar pos 10% dari harga barang pun tak sampai.

Macam2 dugaan.

Saya rugi beratus2 aje setakat ini, ada teman seperjuangan.. kerugian berpuluh2 ribu. Sabar ajelah.

Disini nak share, jika anda menjadi mangsa penipuan ini, boleh contact  Tribunal Penguna.

jenayah cyber

Anda Mungkin Meminati:

Aura Maya & Bedak Arab KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
Dec 2013 24

bedak arab color

Berminat SMS: 0123312030

Korang penah cuba bedak ni tak??…Produk dari Jepun hasil kajian di Filipina Cherry laboratory.Kebanyakan wanita arab pakai pada musim panas… Sangat senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up! Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit langsung!)

Asid memang pakai, lepas pakai Aura Maya, nak keluar tuh just pakai bedak arab ni. Memang nampak macam make up tebal. Seronok. Kalau majlis malam pun nampak clear, cerah lagi. Macam dalam gambar ini.

Bawah ni pula, bergambar dengan pengantin.

Macam sama tebal kan? padahal sekali calik je 🙂 Memang jimat.

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat! Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira berkulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai memakainya . Kemas dan sekata.Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. Mengecutkan jerawat. Apabila berpeluh akan menampakkan anda lebih cantik. Tahan Selama lebih 8 jam. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. Suci dan Halal, serta boleh dibawa solat.

Berminat boleh SMS/Whatapps: 0123312030

Email: asieda82@gmail.com

bedak arab 4

bedak arab 5

bedak arab 7 bedak arab 9 bedak arab 15 bedak arab 16 bedak arab 17 bedak arab 19

Anda Mungkin Meminati:

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Dec 2013 19

the hobbits 2013The dwarves, along with Bilbo Baggins and Gandalf the Grey, continue their quest to reclaim Erebor, their homeland, from Smaug. Bilbo Baggins is in possession of a mysterious and magical ring.

 

Malam tadi, tengok movie The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) [2D] bersama pakwe aye. Tengok Midnite @ MBO cineplex @ Subang Parade (pilih dekat dengan umah). Oklah kan anak-anak ada Mok Su nya jaga di rumah. Ingat tak ramai yang tengok malam rabu, tengah malam, tengah-tengah minggu begini, tapi rupanya.. ramai juga. Siap ada laki bini bawa anak 2tahun lagi. Semangat benor nak tengok citer best begini dok.

Tiket RM14 + RM14 + all start combo Double Rm12.

Citer pasal movie ini, memang best sejak dulu lagi dok mengikuti ceritaciter nya dari Lord Of the ring. Rantai dan Ring nya pun ada simpan (dah lama pakwe den beli masa gi oversea dolu2). Ceritanya best tak?? semestinya best. khikhi tak sabo tunggu sambungannya Dec 2014. InsyaAllah kalau ada umur lagi.

legolas hobbits

gandalf the hobitts

movies-the-hobbit-desolation-of-smaug-dwarves

Anda Mungkin Meminati:

Periuk Goreng Generasi 3 AreIkan
Dec 2013 15

Periuk goreng ajaib generasi 3_areikan

whatsapp 0123312030 untuk pembelian dan tempahan.

Periuk goreng ajaib generasi 3 merupakan produk yang terbaru dan terkini dari koleksi are ikan edaran menang glassware.

Produk yang terbaru dan terkini ini dikatakan ‘ibu’ kerana fungsinya yang menyeluruh.

Anda boleh menggoreng( deep fried), mengukus, menumis, menggulai, memanggang, merebus dan memanaskan makanan. Aksesori tambahan juga akan diberikan secara percuma. Aksesori yang diberikan bukan satu, bukan dua, bukan tiga, bukan empat tetapi 8 item.

Saiznya seperti periuk ajaib generasi ke2 tetapi kedalamannya lebih lagi berbanding periuk ajaib generasi ke 2 iaitu 8cm. Size: 28cm×22cm×8cm

Periuk goreng ajaib generasi 3

8 barang diberi percuma:
1. Getah pengganti.
2. Penyepit.
3. Steam tray.
4. Rak mengukus.
5. Penapis.
6.Buku resepi
7.DVD masakan
8.Beg Kitar Semula

Ansuran rm50 sebulan * 5 bulan * 5 orang
whatsapp 0123312030 jika berminat ya

Periuk goreng ajaib generasi 3_resepiResepi Ayam Berempah dengan Periuk Generasi 3 areikan

Anda Mungkin Meminati:

Page 20 of 227« First...10...1819202122...304050...Last »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.