June 21, 2008

Mata Merah: Conjunctivitis

Conjunctivitis adalah penyakit keradangan atau sakit mata pada selaput mata putih yang menutupi mata dan bahagian dalam permukaan pelopak mata. Penyakit ni penyakit yang berjangkit. Asalnya […]
June 19, 2008

2 Tahun 2 Minggu 2 Hari

🙂 Hari ni rasa happy sikit walaupun semalam dapat result yang menyedihkan. huhu Interview tak berjaya. Tapi hari ini bila tahu usia perkhawinan Asid dan husband.. […]
June 14, 2008

Lenguh Seluruh Badan

Hari sabtu kerja seperti biasa. Balik kerja pukul 6 petang. Kebiasaannya hari sabtu Asid drive ke tempat kerja. Disebabkan husband Asid ada hal petangnya, so husband […]
June 14, 2008

Tongkang Pecah

Hari-hari balik rumah, tengok rumah macam tongkang pecah. Kekadang rasa nak nangis tengok mende berselerak ni. Kepala tak pening jadi pening, tekanan darah rendah jadi tinggi, […]
June 14, 2008

Ungu – Andai Ku Tahu

Andai ku tahu…kapan tiba ajalku Ku akan memohon,Tuhan tolong panjangkan umurku Andai ku tahu…kapan tiba masaku Ku akan memohon,Tuhan jangan Kau ambil nyawaku Aku takut akan […]
June 12, 2008

Andai Ku Pergi – Mirwana

Cerita hidup kian berlalu Membawaku ke penghujung Kaku langkah kian lemah Kelu lidah untuk bicara Langit jingga warna senja Desir bayu membisik duka Kealpaan nan semalam […]
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.