Hari Selasa Yg da Best Sikit Kot….

Bangun lebih kurang kul 645 pg untuk solat subuh. Then tido balik..biasalah ngantuk kan.. kul 905 pg lak Amir miskol tanda dia dah sampai kat bawah pangsapuri nih.. kite yang waktu tu tgh nyenyak tido..then terus bangun n pakai tudung.. tanpa membasuh muka atau pakai bedak..Hehe bapaknyer yer masam (maklumlah acid), tp boleh gak si Amir kata..comey.heheh.. Saja lah tuh nak amik hati kan..bukan ape malas nak mandi lg sebab bukan nyer de kelas pg.. turun bawah pun sebab nak hantar dia kat komuter..nak pinjam kerete. Lepas hantar my s Sweetheart kat komuter tue, terus balik n bukak internet..nak cari something pasal etika perniagaan..esok nak present baru sibuk2 cari.. hehe biasalah student mcm kite nih… suka sangat wat keje last minute. Tengah sibuk2 surfing..lupa lak nak masak n mandi.. Pukul 1145 E.t kasi mesej suruh gie awal sbb nk gi PTAR2(library) pinjam buku. Then dgn kelam kabut..kite masak, mandi then pergi Uitm..hehe makan tgh kat Kolej Kenanga n then lepak kat Surau Sempaka sehingga kelas Jerman kul 230. Lepas kelas Jerman, pergi ke fakulti FTMSK kelas CSA.. Masuk kelas pun kejap je sbb cik Idura de hal.. Salin take home quiz punya soalan..then kite, Et n wawa balik sama..

Cycling..dekat Bukit Cerakah

pergi bapak nyer awal..before 9 o’clock..but..hehe gate dia pun tak bukak lagi.nasib baik tak datang kul 7 pagi.Kalau tak..buat naya ja..hehe
seronok lebih kurang 4 jam cycling ngan member2 selaku housemates ih..da jugaklah yang join biasalah driver kan.hehe kalau tak de diorang nie macam ner nak pergi kan..sebagai upahnyer,masakkan mee goreng untuk diorang ..hehe rasanyer nak pergi lagi..entah bila???


Hari Raya AidilFitri…

Raya yang “sad” to me becoz late untuk sembahyang raya. Tak sempat.. dua buah kereta x sempat. Yang menyedihkan lagi, disebabkan kite sume tak sempat sembahyang. Just Tokcek becoz dia pergi ngan naik motor. Awal sungguh sembahyang raya tahun nie. Pukul 730pg. Biasa kul 8 @830pg. Aduhai… baliklah kitorang dengan muka …nak kata sedih tak gak sebab sempat bergambo tue..especialy diorang2 nih..hehe