BISKUT CHEESE

BISKUT CHEESE

Tidak perlu membeli di bakeri atau di kafe, apa kata cuba buat sendiri BISKUT CHEESE, cukup mudah!

Bahan-bahan:
1/2 tin susu pekat manis
250 gram krim keju
1 paket biskut Cracker Original
1 kotak kecil susu segar
150 gram nestum

Cara-cara Menyediakan:

1. Campurkan susu pekat bersama keju.
2. Pukul sebati hingga kembang.
3. Rendamkan sebentar biskut cracker dengan susu segar, jangan sampai kembang.
4. Susun rapat di dalam loyang empat segi
5. Buat satu lapisan keju di atas biskut tadi sehingga menutupi biskut cracker.
6. Taburkan nestum di atas lapisan keju. Ulang langkah3, 4 dan 5 mengikut ketebalan yang dikehendaki.
7. Sejukkan dalam peti sejuk dan sedia untuk dihidangkan.
?

#?mingguanwanita? nadia.

Jeruk Mangga Asam Boi

jeruk mangga asam boi

Assalamualaikum, semalam buat jeruk mangga asam boi. Tengok pun dah meleleh kan? nak buat senang aje

Bahan2:

mangga 2biji sederhana besar

4 sudu besar gula (nak lawan dgn masam mangga tu)

sedikit garam

5 biji cili merah (pedas nak byk boleh)

asam boi sekapet (dalam 6/7biji besar)

done! simpan dalam peti ais semalaman. then makan.

<3

Selepas Menggunakan Larome Clearskin

Alhamdulillah, asid pakai CLEARSKIN ini belum habis sebotol. Belum cukup sebulan juga.

Walaupun pada mulanya RASA MACAM MAHAL .. tapi bila dah ada result begini rasa memang BERBALOI sangat harganya.

Nak jual produk apa pun, asid cuba dulu. Memang menjadi, memang berkesan.

Siapa nak cantik? siapa nak glowing? bebas titik2 hitam diwajah.. jerawat ke jeragat ke.. mari pakai CLEARSKIN (KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT)

asid dengan larome clearskin estokist

clearskin berkesankelebihan hebat larome clearskin

L’AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ MALUS DOMESTICA!

Macam cantik jeeee , macam comel jeeee

Perhatikan keindahan alam dan diri ,
betapa agungnya kuasa ILAHI ,
hebatnya Dia Yang Maha Pencipta ,
SUbhanallah , Alhamdulillah , Allahu Akbar …

Kecantikan , keindahan yang diberi ,
hanya pinjaman sementara …
sebagai ujian untuk kita ,
apakah bersyukur atau sebaliknya ..

Macam cantik jeeee ,
macam comel jeeee ,
semua ciptaan ALLAH ..

Macam cantik jeeee ,
macam comel jeeee ,
segala pujian kembali padaNYA …

Macam cantik jeeee ,
macam comel jeeee ,
indahnya Tuhan ciptakan kita ..

Macam cantik jeeee ,
macam comel jeeee ,
ajaibnya alam semesta

Beryukurlah kita dengan nikmatNYA ..

Lagu: AMAR
Lirik: Magictawau Alif

Suka Makan Pizza?? Boleh masak sendiri dengan Pizza Ajaib 5 Areikan

Pemanggang Ayam/Pizza Ajaib 5

pizza ajaib areikan

Harga asal : rm199.00

diskaun 30% : rm59.70

kini 1 set RM139.30

Pos parcel Rm15sm/rm25ss

Order: sms/whatsapp 0123312030

pemanggang ayam pizza ajaib 5

Selepas Menggunakan Larome ~ serum pelangsing badan ~

Selepas Menggunakan Larome ~ serum pelangsing badan ~

asid selepas guna laromeIni saya sendiri. Memang turun seminggu 2kg. seluar lama yang tak pakai pun boleh pakai sekarang.

alhamdulillah. Perut yang buncit kesan ceaser pun dah kempis. InsyaAllah nak continue sehingga 4 botol LAROME.

antara testimoni bergambar pengguna lain:

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Alhamdulillah, bila dah kawen beranak dua orang, memang badan bertambah-tambah sihat, tambahan lagi nafsu makan membuak2 dikala stress. Konon orang kata badan gemuk, hati senanglah tuh. Tanya dulu, bila dia happy banyak makan ke kurang makan. Maka, mencarilah asid produk2 untuk kuruskan badan. pelbagai cara dah guna. Sekarang mula nak menguruskan badan dengan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. Nantikan asid update dari masa ke semasa ya. TUNGGU.. sebelum itu, mari kita berkenalan dulu dengan produk ini.

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

L'AROME pelangsing badan

+ Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!

+ Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!

+ Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.

+ Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.

+ Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas

SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari

STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

+ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

+ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.

All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME

1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)

2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT

3. MENGHILANGKAN PARUT

4. MEMBUANG SELULIT

5. MEMECAH LEMAK

6. MERATAKAN PERUT

7. MENCANTIKKAN KULIT

Slimming serum l'Arome_cara guna
Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **

(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yang telah disapu) Mudah dan senang…

Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu. Senang dibawa ke mana – mana…

UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..
** ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

Kami berikan harga promosi KHAS untuk anda!

Promosi ini untuk mereka yang terawal

HARGA BIASA : RM180 SEBOTOL

INFO/TEMPAHAN >> SILA WHATSAPP: 0123312030

TESTIMONI L’AROME SLIMMING SERUM!

The Panini 2014 FIFA stickers

Tahniah kepada German sebagai Juara FIFA 2014

Musim FIFA sudah berlalu, album Panini Sticker masih belum penuh.

Jadi siapa yang berminat nak tukar2/swap.. boleh contact saya di 0123312030 (sms/whatsapp only).

Area Shah Alam dan Subang Jaya.. lain2 tempat boleh arrange method penghantaran lain.

Senarai yang ada dan saya perlukan.. adalah seperti di bawah. TQ

Panini FIFA stickers

Panini Sticker 2014 (Ready to swap): updated 11/8/2014

Area Shah Alam dan Subang Jaya Petronas

PM/Inbox/whatsapp 0123312030

For Swap:

3,4,19,32,34,36,55,55,55,61,63,68,69,73,81,82,82,84,

85,96.

110,111,111,115,142,142,152,157,158,163,166,168,168,

168,180,184,186,187,187,188,190,190,194,196,198,198.

200,200,201,201,206,107,208,208,208,209,211,211,

212,213,213,213,214,215,216,217,219,219,222,224,

226,227,228,230,231,232,232,233,234,234,237,

239,245,247,249,251,252,257,274,278,299.

301,303,319,320,320,323,324,330,331,332,332,

334,334,337,356,358,371,374,374,375,384,388,

391,395.

401,413,415,416,417,417,417,419,419,421,423,424,

424,426,426,428,429,444,446,448,448,448,458,

482,482,489,492.

512,514,518,522,523,523,528,530,530,531,532,533,

533,536,536,536,543,547,548,548,548,552,552,

564,574,582,585,586,591,595.

600,608,611,614,619,620,636.

===========I need ====================

26, 101,132,165,309,313,318,361,

394,439,443,470,473,487,598,625.