My 2nd Anniversary

Alhamdulillah. Sudah dua tahun usia perkhawinan Asid dan husband. Ada rumah, ada kereta dan yang paling penting ada anak. Baby Ash. Dah besar dan dah boleh jalan. hehehe syukur alhamdulillah atas nikmat kurnia dari-Nya.

Anniversary ni tak adalah special sangat nak celebrate. Just wish semoga perkhawinan kami berpanjangan ke akhir hayat, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.

Papa kata nak belanja makan.. jom kita… 🙂

—————————————————-

Thanks Papa belanja Pizza Hut. hehe Siap belanja kawan2 Mama lagi. Diorang kata terima kasih lain kali belanja lagi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *