Online Shopping: Tudung Lagi

Assalamualaikum,

Hari Jumaat yang penuh berkat.. Alhamdulillah

Dah lama tak update pasal brg2 shopping ni, sebab banyak sgt (punyalah kuat berbelanja..ngeh2). Kali ni nak cerita pasal tudung terbaru yang Asid beli dari Faz’s Unique Collection (FUC). Ini kali kedua beli online shop ni dari facebook. Tapi kali ni beli tudung yang labuh sikit, tutup dada. Sekali dengan beli 2 inner dua pasang.. untuk dipakai bersama shawls (shawls pun baru beli tp ntah x ingat dari mana ngeh2..kalu Asid ingat nanti asid update lagi)

Tudung Denim Diamond Exclusive (grey)

Inner cotton (blue black) : Ade muncung keras sikit kat depan

Inner Stylo 3 Tone: Ada gambar nya di sini

4 thoughts on “Online Shopping: Tudung Lagi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *