Online Shopping: Tudung Elmeera

Permulaan.. syukur alhamdulillah kerana Papa beri keizinan untuk aku beli tudung ini dan bayarkan sekali. Seperti biasa, dengan tangkas aku membeli dan sememangnya cepat betul aku dapatnya. Hehe anyway thanks to Who daa kerana poskan awal barang itu walaupun duit yang di ”transfer” belum ‘clear’. hehe maklum sajalah akaun dia RHB.. aku pula Maybank.

Aku beli Tudung@Elmeera ini 2 pasang. Warna biru dan hijau. Biru itu aku hendak padankan dengan jubah yang mak mentua aku kasi raya itu hari. Warna hijau itu pula tidak ada ‘match’ dengan mana-mana baju. Huhu jangan risau, nanti esok aku pujuk Papa belikan baju untuk Mama lagi.. hehe boleh Papa? itupun kalau dia baca entri ini…

Di sini aku tidak boleh tunjukkan lagi tudungnya macam mana.. nanti aku letak foto aku pakai tudung itu.. hehe esok nak pakai tudung itu. hehe 🙂 walaubagaimana tudung itu aku sangat2 suka. Memang best bila pakai.. sejuk saja rasa. 🙂

Tengok sajalah foto nih.. macam paper bag kahwin Huda aje ni…. hehehe 🙂

Tudung Elmeera2

Tudung Elmeera3
Inilah gambar tudung.. hijau cair. Hajat nak pakai biru.. tp terbekenan nak pakai hijau pula hari ini. Sebab hendak ke Rawang. Tolong bersihkan rumah orang baru pindah. 🙂

Ada juga yang matchnya.. huhuhu

2 thoughts on “Online Shopping: Tudung Elmeera”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *