Ogy Datang

Petang semalam OGY call kata nak datang, nak tengok gambar kahwin katanya. Abg kata datanglah tapi jgn tangan kosong.. 🙂 . Alih2 dia bawak sate Kajang. Thanks..

Ogy sampai pukul 6 lebih, senang jugak cari rumah katanya. Memang senang sebab dekat sangat ngan sentul timur star station. Nak kasi ogy tengok gambar pun kena tunggu abang balik dari office, sebab dia bawak pergi office, officemate dia nak tengok. Yang tak sangkanya ada budak opis nya kata muka aku macam Farah AF, kelakar je. 🙂 🙂

Hari nie, tadi aku ada 2 interview. First kat titiwangsa dekat je dari rumah just 3 stations. Pastuh naik monarail sampai bukit nanas, satu company nie. Ni aku sendiri yang tolak sebab tanya busines nya software marketing. Kena jadi salewoman. Malas lah macam kerja hari nie, nak tak nak kena cari klien sebab gaji base on komisen.. sabar jelah.

Sekarang nie banyak betul company yang macam nie. Sabar jelah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *