Nasi Ayam Pak Mal

Today bangun pukul 8pg. Then pukul 10 Amir datang amik dan hantar ke Fakulti sebab nak jumpa our supervisor. Alhamdulillah tak banyak fault dalam buat proposal tue.cuma de 3 atau 4 grammer.after jumpa Puan, Et and I tunggu bus nak ke cempaka kelas MGT. Lama punyer lama tunggu bus datang pukul 1135am. Aduh..lambat sikit nie masuk kelas. Ingat kan kitorang jer lambat,ada lagi yang lambat.hehehe

Lepas kelas MGT proceed lak kelas IPK,just budak2 nie present.Dann Kitorang pergi lunch dekat seksyen 11.Ramai giler orang makan kat sana.Parking pun dah full,terpaksalah parking kete dekat luar.Lunch nasi ayam dan carrot susu,de orang belanja.Nak bayar balik tapi dia kata tak nyah ahh.hehe Baik jugak pakwe kawan kite sorang nie..lain kali leh belanja lagie..hehehe

Siap lunch terus balik umah,ngantuk siyooot.Ingat nak wat power point untuk presentation rabu nie,ish ngantuk..tidor dululah jawapnyer.bangun pulak dah pukul 6,solat asar then pergi pasar temankan fadz.belilah laksa penang untuk dinner. masa pergi pasar, de seorang akak nie bawak motor,terjatuh betul2 depan kitorang sebab nak tekan break masa sebuah van sedang reverse. Sian dia.kami pun datang bertanyer ” r u okay?, boleh bangun..bla..bla..bla “.nasib baik dia luka sikit jerk kalau teruk.macam ner nak buat…itu pun motor dia budak cina angkat.budak tue baik..nampak jerk akak tue jatuh(masa depan dia),dia terus berhentikan motor dia sebab nak tolong angkatkan motor akak tue..baik dia.Cuba budak melayu..ada tak yang buat cam tuh? de yang tengok jerk..then blah macam tuh jer..one country but different cultural ..hehehe tu bagi pendapat kita lah..tak tahulah korang kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *