My Gmail

Semalam sebelum tido kasi email dekat Amir..Rindu sangat dia,pastuh pagi tadi dia balas.hehehe Hari nie langsung ada 1 kelas je.Kelas German.Lagi 2 weeks,de presentation German..i see man.Hahaha tu pasal kena rajin study baru ingat apa yang diajar.Hmm Lepas magrib amir datang amik pergi Giant.Nak beli bahan untuk masak nasi lemak esok.Maklumlah nak pergi picnic tak kan nak belenggang kangkung jekan.Lagipun kalau dah start mandi tue sah2 lapar giler.Ingat nak buat dua menu,amir kata nanti dia kol member2 dia suh beli apa yang patut.haha oklah tue kita masak nasi lemak, ikan bilis, ayam masak merah,telur rebus dan timun.Itu je kot. Nasi lemak punya sambal dah siap tumis dah tadi.Esok panaskan dan bubuh bahan sesedap rasa.haha

from asieda82 to amirsfc.
“hehehe tengah buat pa? sah2 wak dalam perjalanan ke rumah saya.nak
bagi nafkah kan. RM50 sebab orang nak bayor duit streamix ek.hehehe
Rindu awak sesangat.Sian awak semenjak dua menjak nie asyik sibuk je
dia.Tak pe2 sayang paham walaumacamana pun wak tetap luangkan masa
bersama sayang.Tu yang mankin bertambah sayang tuh.heheh Muahhs dia
Rindu Awak.Balas jangan tak balas ek

from amirsfc to asieda82.
hehehe tengah wat kije nih, sambil sekali sekala chat dgn cyg
hehehe..bagi nafkah ek? hehehe..sy memang sayangkan awk sangat2, tu
pasal kalau sibuk camner pun tetap luangkan masa dengan
sayang..walaupun busy dengan metamobile lah, selangorfc lah reunion
lah etc..tetap nak jumpe buah hati sy. sy pun nak ucapkan terima kasih
jugak pada syg, sbb syg pun berusaha nak memahami sy, kekadang kalau
syg rase sy letih, syg suruh balik ruah..kekadang kalau syg rase sy
akn busy dgn selangorfc, syg tangguhkan date kite..sayang awak..saya
rase awak takkan buat semua ni kalau awak pun tak sayang saya
hehe..thanks a lot darling…i will always love
u..mmmmuuuuuahhhhsssssss”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *