Mar 2011 31

My Birthday 201111

Posted In Lagu

Alhamdulillah,

Syukur kepada-Nya, dengan limpah kurnia dan rahmat-Nya, Asid masih ada di sini.

Thanks kepada kengkawan yang sms dan wish at FB. TYVM.. love ya!

🙂

Aku Masih Di Sini

Dunia ini masih seluas yang kau impikan
Tak perlu kau simpan luka itu
Sedalam yang kau rasa

Memang ada waktu
Agar kau bisa kembali semula
Percayalah padaku
Kita kan bisa melewatinya

Reff :
Jangan bersedih oh kawanku
Aku masih ada di sini
Semua pasti kan berlalu
Aku kan selalu bersamamu
(2x)

Jalan hidup tak selamanya indah
Ada suka ada duka
Jalani semua yang kau rasakan
kita pasti bisa

Anda Mungkin Meminati:


11 Comments

  1. I am weeping with envy and joy looking at that. Its hard to tell which one is winning!and you have some amazingly generous and talented friends.also kudos for not pigging out on any one dish.I for one probably lack that discipline!

  2. etiey.com says:

    salam kenal… happy belated birthday

  3. izan says:

    aku wish kat twitter..hukhukhuk…

  4. salam, happy belated birthday.. semoga bertambah rezeki seiring pertambahan umo 🙂 insyaallah
    me baru update blog tupperware sinun untuk latest promotion. jemputla singgah kalau free yer.. banyak yg kiyut2 utk promo kali ni 😀
    http://tupperwarefactory.blogspot.com

  5. sarah says:

    happy belated birthday..semoga panjang umur dan ceria2 selalu

  6. zaza says:

    salam asid,,,lama dah tak jenguk blog kat sini..zaza nak wish besday kat sini plak..hehehe..semoga dimurahkan rezeki dan menjadi insan yang dirahmati,…amin..

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.