My Birthday 2011

Alhamdulillah,

Syukur kepada-Nya, dengan limpah kurnia dan rahmat-Nya, Asid masih ada di sini.

Thanks kepada kengkawan yang sms dan wish at FB. TYVM.. love ya!

🙂

Aku Masih Di Sini

Dunia ini masih seluas yang kau impikan
Tak perlu kau simpan luka itu
Sedalam yang kau rasa

Memang ada waktu
Agar kau bisa kembali semula
Percayalah padaku
Kita kan bisa melewatinya

Reff :
Jangan bersedih oh kawanku
Aku masih ada di sini
Semua pasti kan berlalu
Aku kan selalu bersamamu
(2x)

Jalan hidup tak selamanya indah
Ada suka ada duka
Jalani semua yang kau rasakan
kita pasti bisa

10 thoughts on “My Birthday 2011”

  1. salam asid,,,lama dah tak jenguk blog kat sini..zaza nak wish besday kat sini plak..hehehe..semoga dimurahkan rezeki dan menjadi insan yang dirahmati,…amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *