Mr. & Mrs. Smith

Jumaat 8/7/05 lepas,aku pergi tengok wayang dengan Cik Abangku Sayang dekat mid Velly.Ramai jugak yang beratur dekat counter tiket,nasib baik amir dah beli siang-siang lagi.Tak delah kitorang kena beratur panjang.Before masuk wayang jam 915 PM,kitorang pergi makan chicken rice dulu.Lapar sangat, mana tak nyer aku pergi KL sentral naik komuter.Takkan nak amir patah balik ke Shah Alam after keje.So, aku naik bus mini ke KTM SA(kena jalan jauh sikit,kalu naik bus triton tak de lah kena jalan jauh2 ni),pastuh tuh dari KTM SA ke KL sentral.Cuak jugak jalan sorang2 time magrib2 nie.Tapi time macam nie still ramai orang kat dalam komuter,lain lah kalau pukul 9 ke atas.hehe

Sampai kl sentral,jalan2 kejap sambil tunggu amir datang amik,nak pergi ke office dia dah tak ingat.Maklumlah lama jugak aku tak ke kl sentral nie.After dia datang,kitorang terus ke mid velly.Makan then tgk wayang hehe

Wayang citer MR. & Mrs. Smith,lakonan Angelina Jolie and Brad Pitt nie,best giler..tambah2 ada BraD Pitt nie…syoks tengok dia.hehehe Handsome..(nanti amir marah kalau puji lebih2)..hehe about
a bored married couple discover they’re both secret agents and they’ve been hired to kill each other.hehe..lawakkk :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *