MOGOK..MOGOK.. MOGOK !!!

Aku rindu dekat website aku yang lama.. huhuhu

aku tak nak posting apa2 dah…

selagi apa yang aku nak dekat sidebar tuh x ada..

aku MOGOK..MOGOK.. MOGOK…

tension dekat template sekarang…

link yang bercampur aduk.. ntah apa2 ntah..

aku akan membisu..

sehari…

sebulan…

setahun…

…..

..

.

yahooooooooooooooooooooooooooo cuti membloging…

🙁

10 thoughts on “MOGOK..MOGOK.. MOGOK !!!”

    1. memang ubah sendiri lah ni. Bila dah buntu.. tu pasal mogok dekat abang lak.. huhu bila ada mogok2 ni.. kerja jalan cepat sikit. waakaka Abg Aji lebih tahulah kan.. sebab Abg Aji orang gomen.. 🙂 hehe jangan marah nooo

  1. Lah, kenapa nak mogok pulak? Template ni better dari yang dulu rasanya, yang ni siap customize sendiri dan unik, yang dulu punya macam nampak biasa sangat? Sidebar blog ni rasanya boleh aje tukar-tukar function apa yang ada, mintak la hasben acid adjust-adjust. Sayang template ni kalau guna balik yang lama tu, penat aje customize

    1. Tahu tak pe. Mula2 tu mogok dekat diri sendirik.. sampai keluaq air mata..kerja tak jalan jugak.. tu pasal lah kena buat mogok ni. barulah hang nampak bezanya nih. hehhehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *