M@L!n KuNd@Ng

Kemarin sebuah ilusi
Tentang mawar yang tak berduri…

Lirik nie adalah lagu tema dalam kisah malam.. weekdays setiap pukul 230 dekat RTM2.

Dulu acid tak berapa suka sangat tengok cite nih, tapi semenjak jadi suri rumah tangga nie, cite indonesia ni acid layan gak.

Tapi tulah, ibu2 atau surirumah2 yang dah kira berusia, disarankan tidak menonton cite ni, bukan apa takut di serang heart attack.susah pulak kan.

Mana tanya kalau nengok je cite nih, acid rasa stress je hari2.pasal malin (pelakon utama) yang tak habis2 buat jahat.memang anak derhaka,sanggup bunuh ibu kandung sendiri.Bila lah pulak dia nak mati.Sakit jiwa di buatnya.Kalau tak tengok, tak tahu lak the end nyer. aisehmen…. 🙁

malin kundang

2 thoughts on “M@L!n KuNd@Ng”

  1. actually… bukan teruk pun sakit malin tuh. Sakit darah tinggi je. sian ibu main, pengsan.Tp tulah bengap betul.asyik percaya je ngan malin tu kononyer baik.padahal raja segala kejahatan hehehe.

  2. malin kundang..itu dalam bahasa indonesia..tapi dalam bahasa malaysia nya..si tenggang..mula2 dulu tengok,baik je budak malin kundang tu..makin lama makin hampeh..last dah nak mampus kena penyakit yang datang dari Allah swt jua akhirnya..mak si malin tu,apa hal le pulak tak paham2.asyik pikir anak dia baik je..yang bebudak lily,dany and jeny tu menipu memanjang je..kalau aku jadi mak malin,aku sumpah dany dan jeny jadi batu dulu..baru aku sumpah malin jadi ulatnya..what ever suka aku tengok lily..mana2 perempuan yang berada di situasi lily,pasti akan rasa cembura yang bangat dengan kehadiran jeny..hati perempuan,perempuan jualah yang paham..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *