Misha-Ku seru

Lagu Tema PHSM II ” KU SERU ”

Nyanyian : MISHA OMAR
Pencipta : AJAI
Adunan Akhir : ROSLAN AZIZ
Penulis Lirik : SHUHAIMI BABA & HABSAH HASSAN
Hakcipta : PESONA PICTURES & SONY BMG

Ku Membayangi…Jiwa Hatimu
Tapi Perpisahan Menunggu
Ku Ingin Membelaimu
Namun Kasihku Tiada Restu

Diri Begini…Kerna Selama
Ditinggalkan Marah Sengsara
Hingga Hilang Terlupa
Siapa Aku Sebenarnya Sayang…

Oh..Dengarlah Sayu Tangisanku
Mengapa Degupanmu Ku Seru
Kerna Kesepian nan Terlalu
Kembalikan Hidup Yang Ku Rindu

Oh..Dengarlah Sunyi Tangisanku
Kau Tahu Ku Amat Menyayangimu
Oh Pergilah Kau Bukan Milikku
Pulang Pada Yang Mengasihi… Dirimu…
( Kau Ku Seru…Kesepian Berlalu…Maafkan Daku )

Sampai Disini
Ku Lepas Kau Pergi
Biar Ku Damai Bersemadi
Lukamu Ku Mengerti
Kan Ku Hilangkan Derita…Ini…

Kalu nak lagu nih…. contact i…

42 thoughts on “Misha-Ku seru”

  1. mell…this song it’s great..well done ajai…penghayatan lagu ni bagus kerana sesuai dengan jalan cerita ni…suara misha yang mendayu pon sesuai membawa lagu ni…even sayer tak berapa minat kat misha omar…tapi penghayatan yang misha bawa amat baguss…klau ader antara artis yg ingin mmbwa lagu ni agak kurang sesuai kerna pasti pghayatan yang diberikan tidaak sperti misha…anyway good job ajai and misha….

  2. lagu PHSM antara yg terbaik penghayatannya. dr lagu “pulanglah” hingga “ku seru” menampilkan kronologi asas dlm perjalanan watak di dlm karya itu.apa pon tidak dinafikan ia membawa seribu makna kira diteliti dlm dunia nyata. dh lama teringin mendengar lagu nie (kadang2 seram sejuk jgak bila nyanyi/dengar lagu nie sbb terasa ada ‘org’ di sebelah kuangxxx) however, i like this song very much! please send to me in my address below, ok?

  3. lagu ini mengingatkan saya kepada arwah nenek saya. dia sangat bererti kepada saya.sangat berasa kehilangan tanpanya bersama saya.love you grandma.

  4. lagu ni umpama background utk kisah cinta sy yg baru saja berakhir.7 thn kami bercinta dan berakhir dgn halangan org tua telah memisahkan kami. kuntuman mawar putih kesukaannya x pernah sy lupa janji sy pdnya tetap sy kota kan, selamat pengantin baru syg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *