Mirwana feat Jay Jay – ‘Aku Tanpa CintaMU’

Mirwana Feat Jay Jay

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Mengapa cintaMu tak pernah hadir
Subur dalam jiwaku
Agarku tetap bahagia
Tanpa cintaku tetaplah Kau di sana
Aku tanpa cintaMu
Bagai layang-layang terputus talinya

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Masihkah ada sekelumit belas
Mengemis kasihMu Tuhan
Untukku berpaut dan bersandar
Aku di sini kan tetap terus mencuba
Untuk beroleh cintaMu
Walau ranjaunya menusuk pedih

Copied from http://hikaru.blogdrive.com/

41 thoughts on “Mirwana feat Jay Jay – ‘Aku Tanpa CintaMU’”

  1. mmg nak open link untuk korang download this song, tapi tulah x ada masa lagi.Kalu nak open, takkan lagu nie je kan.kena banyak sikit… tak pe..tak pe.. insyaallah nanti sy open kan untuk korang…ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *