Merehatkan Diri Di Port Dickson

Agak lama tidak merehatkan diri, so Papa ajak pergi Port Dickson selepas balik dari Muar, Johor. Oleh kerana time ini time school holiday so pihak hotel Regency Tanjung Tuan mintak kami confirmkan awal takut kalau kami cancelkan booking kami di saat akhir.

kahwinSo, paginya kami keluar awal selepas breakfast ke Tanjung Tuan. Settlekan dulu pembayaran then terus bergerak ke Muar, Johor untuk majlis kenduri kahwin sepupu Papa.Alhamdulillah sampai tepat pada masanya pukul 1 petang. Diucapkan Selamat pengantin baru, moga kekal bahagia ke akhir hayat.

Selepas majlis selesai, jam 3 petang macam itu. Kami meminta diri untuk undurkan diri dululah. Jauh lagi perjalanan ni. hehe aunties Ash pun join sekali. Nak mandi air laut lah tuh. hehe ..

Sampai Tanjung Tuan agak lewat petang, but still sempat pergi mandi pantai. Apapun memang best lepak dalam bilik nih. Menyegarkan jugak.More Pictures

image855image8541image8561


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *