Malu…

Tengah happy2 berangan dengan citer Rapunzel dan gembira terhadap mempergingati kisah2 di BULAN MUHARRAM yang banyak mengungkap sejarah2 berkenaan dengan ISLAM, terbaca pulak Metro terus jadi sedih sebab kisah ni.. ๐Ÿ™ Apa nak jadi.

Gempar aksi panas 2 beradik

MEMALUKAN…aksi dua remaja dipercayai adik-beradik tersebar melalui telefon bimbit.

BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah. Lagi Berita..

aku rasa diorg ni couple..

4 thoughts on “Malu…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *