Malam Sabtu

Petang jumaat dan malam sabtu dekat Sentul nie ada pasar malam.Nasib baik pasarnya dekat giler just depan pintu gate pangsapuri nie je.Sempat juga aku ngan abang pergi pasar malam tu as 1st time.hehe 🙂

Ramai jugak lah yang menjual kat pasar nie,orang malay dan chinese lebih kurang je ramainya. Dan orang yang membeli pun ramailah.Dalam jam 8 malam paling ramai orang,bukan dekat pasar je,dalam lif pun sesak giler.Biasalah org malaysia kan suka pergi pasar malam.Tambahan lagi kat sini ramai student.

Lepas beli makanan kat pasar malam tadi, makan pastu tengok tv movie “Men In Black II” ngan abang.Lawak giler…. heheh 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *