Sep 2006 01

Malam Merdeka 31 Ogos 20060

Posted In Umum

Alhamdulillah, jadi jugak Mama, Abah dan Fatin nak datang sini. Diorang naik bus dari Kuantan then turun kat Puduraya, nak turun Klang tapi tiket bus tak ada. So, asid pergilah tunggu diorang kat sana. Abang pulak pergi dari Ofis dia. Memang penat tak ingatlah angkat barang mama. Banyak sungguh barang, bawak buah rambutan dari Kampung ek. hehehe 🙂

Puduraya tempat yang asid malas nak pergi. Bukan apa tambah2 orang cuti sambut merdeka, ramai orang dan sesak. Bus pulak tak boleh masuk parking. Merata jugaklah cari diorang nie. Turun pulak dekat Mcd.. jauh kat luar. Apapun lega ada phone, boleh contact. hehehe

Bawak mama balik sentul dulu naik LRT Star, rehatkan badan dan mandi, kitorang pun gerak ke rumah Kak Ja. Singgah dekat Kinrara makan satay kajang. Sampai rumah kak Ja pun nak dekat kul 12, pastu pergi rumah mama Shah Alam, tido sana sebab esoknya nak ke rumah Mak Jang dekat Bukit Changgang.

Balik dari hantar mama kat rumah Kak Ja, banyak giler kereta kat Shah Alam. Maklumlah orang baru balik dari Dataran tengok bunga api. Rugi pulak tak ade kat sentul.Kalau tak lagi best tgk bunga api kat KLCC. Nampak dari rumah. Nampaknya tunggu tahun baru lah ek.

bus

bus2 Sesak di Puduraya

jln

jln2Kesesakan di Shah Alam

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.