Make Up

hehe Oleh kerana aku happy hari ini sebab dah terima barang yang aku order itu hari :), jadi aku buatlah entry nak promote website ini. Tangkas juga owner pinbaju-online@blogspot.com ini berurusan. Bila aku bayar, terus dia reply message dan yang paling penting, terus hantar barang tuh.

Guna Poslaju ni.. laju jugalah kiranya sebab dia dari UPM serdang (maybe) dan aku pulak dekat KL. Semalam baru dia POS, sekarang aku dah dapat. Siap dah try dulu. hehe aku ni bukannya pandai make-up. Sekadar nak make-up sikit2 time jalan2 tuh dan paling penting untuk suamiku tersayang. 🙂

So, inilah mende yang aku beli. Anyway thanks ya Fiza

(pinbaju-online@blogspot.com)

makeup2


Syok giler. Sampai sekarang aku masih tersenyum. wakaka

Kalau korang nak beli. jangan malu2 atau segan2.. klik aje banner dekat bawah ni.. kalau nak beli tuh, jangan lupa taruk nama aku ek. 🙂

2 thoughts on “Make Up”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *