Magazine’s Collection

Assalammulaikum,

Cerita pasal majalah2 kesukaan ni, memang banyaklah yang suka dibaca. Dari sekolah.. majalah Mangga, Mastika. Dah besar sikit suka beli majalah Wanita, Remaja, An-nur, CLEO, Marie Claire, Nona dll. Bila dah kahwin ni lagi banyak beli majalah.  Semua pasal nak cari info bukan seperti masa muda2 dulu, beli sebab de artis pujaan (aiseh). Antara majalah yang jadi koleksi Asid sekarang ialah majalah Pa&Ma, Laman, Apartment dan Keluarga ni. Ada langganan tahunan.

Bukan pasal ini saja Asid nak cerita. Actually Asid nak war2an tentang Karnial Karangkraf yang bakal tiba tak lama lagi.

Bolehlah kalau nak pergi cari buku2 yang termiss beli tu. Lagi satu, dapat diskaunlah sikit sebab buku dah lama kan!.

28 – 30 Januari 2011

(Jumaat hingga Ahad)

2 thoughts on “Magazine’s Collection”

  1. majalha aku lama dah tak baca…
    time sakit kat spital thun lepas tu ler last kali terakhir aku baca..
    eh bukan
    ade satu majalah english ape ntah laki aku belikan tuka ku sbb aku suke memasak western.

    1. lama tak baca sebab sume di hujung jari ek.. baca paper pun sonang.. taknyah beli dah kan..

      hihi ntahlah kekadang kena baca2 gak, baru anak2 asid ikut. Asid bc PaMa diorg baca buku cerita diorg tuh.. “kelakuan dan percakapan ibubapa cukup berpengaruh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *