Lunch @ RasaMas Seksyen 7

Assalamualaikum,

Oleh kerana agak lama dah dapat kupon2 free dalam hadiah saguhati Give-Away hari tuh, Asid and family pun jejalan lah mencari2 restoran Rasamas yang dulu namanya Ayamas.. di Shah Alam pada hari Sabtu, 2 minggu lepas. Paling sesuai dekat area seksyen 7. Actually susah juga nak cari kedainya mana satu.. nasib baik jumpa jugak dekat area komercial, betul2 depan Pi22a Hut, tapi seberang jalan depannya. Derek kedai pun masih ada yang kosong. Oklah tak ramai orang lagi, boleh senang parking. 🙂

 

2 thoughts on “Lunch @ RasaMas Seksyen 7”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *