Lunch @ Kyros Kebab Sogo

Assalamualaikum,

Ahad lepas ke SOGO. Macam biasa tujuan utama ke Pertama. Oleh kerana dah sampai ke SOGO, makanlah dulu kat SOGO ni. actually first time makan kebab kat sini tau di mana2.. tak pernah mkn kyros, biasa makan yang pasar malam aje.

Macam biasa kata papa.. rasanya memang best. Boleh pula habis satu set tu, padahal perut masih kenyang dengan breaksfast yg pukul 12 tu, hehe. Itu psl diaorang ada francais dimerata2 tempatĀ  mcm KFC dan Mcd tu kan.. hehe

Asid dan papa, makan kebab.. anak2 memang tak lain tak bukan.. makan McD nugget [ayam goreng dah habis huhu]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *