“LOBI” di sukaneka net’s

Baru sebentar tadi ada junior part 5 chat ngan aku.Yelah nak jelaskan apa yang dia tak puas hati berkenaan posting aku dekat fotopages sukanet’s tuh. Actually aku tak de apa hendak comment lagi pasal bende.Macam kelakar je nak gaduh2 pasal mende kecik nih kan? aku postingkan mesej apa yang aku rasa betul, apa yang aku dengar.. tak lebih dari tuh.Tak pernah terlintas nak buruk2kan orang lain (sebab dia rs dia diburukkan), kalu dia rs dia betul dan aku salah.. okehlah aku sedia mintak maap lah sebab tak best bak gaduh2 nih.. dah besar dah pun..hehe. walaubagaimanapun , Kitorang part 6 tetap hepi walaupun dengan ahli yang tak ramai tuh kami dapat naib johan…

p/s kpd sabrina : thank you sebab cover kitorang (betul ke??)
betulah tuh..

YM tadi:
Sabrina (9/20/2005 12:09:56 AM): askum …
Sabrina (9/20/2005 12:10:00 AM): tau dah saper nie..
Sabrina (9/20/2005 12:10:13 AM): thankx 4 coming family day..
Sabrina (9/20/2005 12:10:23 AM): dua2 hari…
acidcun (9/20/2005 12:10:31 AM): ermm
acidcun (9/20/2005 12:10:35 AM): sama2
acidcun (9/20/2005 12:10:42 AM): tapi seriusly tak best

Sabrina (9/20/2005 12:10:47 AM): mmg tau
Sabrina (9/20/2005 12:10:52 AM): ngan ngaku…
Sabrina (9/20/2005 12:11:25 AM): so..x seperti yg digambarkan dlm fotopages n frenster la nie?
Sabrina (9/20/2005 12:11:28 AM): erm…
Sabrina (9/20/2005 12:11:45 AM): pasal saya yg awak katakan lobi r saadiah tuh…..
acidcun (9/20/2005 12:12:03 AM): tahu x pe
Sabrina (9/20/2005 12:12:03 AM): ayat mana?
Sabrina (9/20/2005 12:12:23 AM): xdela….just baca fotopages tuh..
Sabrina (9/20/2005 12:12:30 AM): n a little bit terkejut gak ler
Sabrina (9/20/2005 12:12:46 AM): sbb rasa2nya x pulak melobi2 nie
Sabrina (9/20/2005 12:12:57 AM): just ckp yg benar…
Sabrina (9/20/2005 12:13:04 AM): siap cover korag lagik
acidcun (9/20/2005 12:13:06 AM): sy tahu apa yg sy tulis n apa yg sy dgr
acidcun (9/20/2005 12:13:28 AM): ttg cover tuh.. tak delah pulak dgr

Sabrina (9/20/2005 12:13:45 AM): awak dgr keseluruhan?
acidcun (9/20/2005 12:13:47 AM): rsnyer telinga sy sini tak pekak lg lah
Sabrina (9/20/2005 12:13:48 AM): ada ker?
Sabrina (9/20/2005 12:13:57 AM): tak dgr yag saya ckp part2 lain gak?
acidcun (9/20/2005 12:14:07 AM): org yg berckp takkan ingat apa yg dia ckp
Sabrina (9/20/2005 12:14:13 AM): saya ingat
acidcun (9/20/2005 12:14:21 AM): org yg mendengar akn ingat sampai mati
Sabrina (9/20/2005 12:14:22 AM): dan saya mmg kecewa dgn kedtgan aritu
Sabrina (9/20/2005 12:14:27 AM): tp bukan kedtgan part 6
Sabrina (9/20/2005 12:14:33 AM): astagfirullah…
Sabrina (9/20/2005 12:14:37 AM): saya bukan nk carik gaduh
Sabrina (9/20/2005 12:14:45 AM): jauh sekali nk carik pasal..
acidcun (9/20/2005 12:14:47 AM): sy pun
acidcun (9/20/2005 12:14:59 AM): that’s y kitorg tak bising2
acidcun (9/20/2005 12:15:06 AM): malas nak peningkan kpl
acidcun (9/20/2005 12:15:13 AM): sibuk thesis

Sabrina (9/20/2005 12:15:14 AM): yer..
Sabrina (9/20/2005 12:15:17 AM): saya tau
acidcun (9/20/2005 12:15:24 AM): mls nak tambah2 ke tension nan
Sabrina (9/20/2005 12:15:31 AM): tp tak patut gak posting msg kalauu taknk berlarutan kan?
Sabrina (9/20/2005 12:15:44 AM): so..biler saya terdgr citer blakang2 ni..
Sabrina (9/20/2005 12:15:48 AM): x sedap la kan?
Sabrina (9/20/2005 12:16:14 AM): saya mmg hargai korg
acidcun (9/20/2005 12:16:17 AM): posting satu cr melepaskan tension
Sabrina (9/20/2005 12:16:18 AM): n mengharapakan korg
acidcun (9/20/2005 12:16:28 AM): tak salah bg si writer
Sabrina (9/20/2005 12:16:45 AM): salah atau tak bergntung kepada si pembaca
Sabrina (9/20/2005 12:16:49 AM): saya tak slahkan awak
Sabrina (9/20/2005 12:17:03 AM): cuma kalau leh tak nk smapi mati awak naggap saya mcm tuh
Sabrina (9/20/2005 12:17:15 AM): saya mintak maaf sgt2 la..
Sabrina (9/20/2005 12:17:20 AM): tapi seriusly…
acidcun (9/20/2005 12:17:27 AM): sy posting bukan untuk voting
acidcun (9/20/2005 12:17:28 AM): so betul ke salah..ikut sylah kan

Sabrina (9/20/2005 12:17:29 AM): im not like u said
Sabrina (9/20/2005 12:17:33 AM): la..
acidcun (9/20/2005 12:17:34 AM): ada pertandingan ke apa ke
Sabrina (9/20/2005 12:17:41 AM): xde kena mengena ngan vote
acidcun (9/20/2005 12:17:41 AM): just isi yg perlu
Sabrina (9/20/2005 12:18:01 AM): saya cuma nk katakan yg netul..
Sabrina (9/20/2005 12:18:03 AM): betul..
acidcun (9/20/2005 12:18:19 AM): bukan nyer sepasang telinga..
acidcun (9/20/2005 12:18:23 AM): yg mendergar

acidcun (9/20/2005 12:18:29 AM): lebih dr itu
Sabrina (9/20/2005 12:18:45 AM): ok…
Sabrina (9/20/2005 12:18:52 AM): ayat mana yg dikatakan melobi nie?
Sabrina (9/20/2005 12:19:06 AM): saya ada kata part 6 tak bagi kerjasama lgsung?
Sabrina (9/20/2005 12:19:25 AM): sya ada kata part 6 susah nk bg comittment?
Sabrina (9/20/2005 12:19:35 AM): just ayat..part 6 baru 3 org dtg…
Sabrina (9/20/2005 12:19:39 AM): yang lain ada program lain
Sabrina (9/20/2005 12:19:45 AM): part 1 lgsung xde
Sabrina (9/20/2005 12:19:52 AM): part 3 pun 3 org je dtg
Sabrina (9/20/2005 12:19:56 AM): tu pun ajk
Sabrina (9/20/2005 12:20:17 AM): dr sendiri nampak camner kedtgan aritu…
Sabrina (9/20/2005 12:20:26 AM): nape timbul soal melobi2 nie?
Sabrina (9/20/2005 12:20:45 AM): i’m not a person yg suka kipas2 org k..
acidcun (9/20/2005 12:20:50 AM): klu tak de angin takkan pokok bergoyang
acidcun (9/20/2005 12:21:03 AM): dr pun mcm tarik muka ngan kitorg part 6
acidcun (9/20/2005 12:21:14 AM): dr mazani pun ada terasa sikit

Sabrina (9/20/2005 12:21:19 AM): korg bukan ada kisah sendiri ngan dr?
acidcun (9/20/2005 12:21:22 AM): but he’s ok
acidcun (9/20/2005 12:21:37 AM): kisah apa?

Sabrina (9/20/2005 12:21:53 AM): naper nk ckp sbb sukaneka dr tarik muka lak?
acidcun (9/20/2005 12:22:11 AM): kisah apa?
Sabrina (9/20/2005 12:22:13 AM): dr sendiri ckp dier tak kenal sgt muka2 part 6
Sabrina (9/20/2005 12:22:24 AM): that’s y die nk dtg pagi tuh
acidcun (9/20/2005 12:22:24 AM): mcm ner nak kenal..
Sabrina (9/20/2005 12:22:30 AM): kalau tak b4 ni mana dr dtg
acidcun (9/20/2005 12:22:32 AM): kitorg tak de kelas lgsg ngan dia
Sabrina (9/20/2005 12:22:32 AM): dier bz
Sabrina (9/20/2005 12:22:38 AM): that’s y la…
acidcun (9/20/2005 12:22:40 AM): klu x sem nie kitorg kelas ngan dia
Sabrina (9/20/2005 12:22:45 AM): die rnkkenal korg…
acidcun (9/20/2005 12:22:47 AM): tp dia ajar proposal
acidcun (9/20/2005 12:22:56 AM): so kenallah part 5 skrg nih

Sabrina (9/20/2005 12:22:57 AM): tu yg dier kata dier sedih gak…korag tak ramai
acidcun (9/20/2005 12:22:59 AM): tak gitu?
Sabrina (9/20/2005 12:23:04 AM): dier bukan setakat tak kenal korg jer
Sabrina (9/20/2005 12:23:08 AM): part2 lain pun
Sabrina (9/20/2005 12:23:15 AM): sbb dier dh lama tak join sgt act nets
Sabrina (9/20/2005 12:23:27 AM): astagfirullah
Sabrina (9/20/2005 12:23:29 AM): akak..
acidcun (9/20/2005 12:23:37 AM): kami tak de lah nak slhkan dr
Sabrina (9/20/2005 12:23:39 AM): saya ni pun dr baru kenal pagi tu la…
acidcun (9/20/2005 12:23:40 AM): jauh sekali
Sabrina (9/20/2005 12:23:51 AM): dier baru tau saper ajk nets
acidcun (9/20/2005 12:23:55 AM): kami hormati dia dr masuk course nie lagi
Sabrina (9/20/2005 12:24:21 AM): sumer org hormat dier
Sabrina (9/20/2005 12:24:32 AM): even dr ajar kotaorg proposal..
Sabrina (9/20/2005 12:24:37 AM): dier tak kenal pun kitaorg
Sabrina (9/20/2005 12:24:47 AM): kec yg bawah dier untuk thesis
Sabrina (9/20/2005 12:24:52 AM): n yg selalu g jumpa dier
Sabrina (9/20/2005 12:25:10 AM): that’s y saya kecil hati sket biler akak kata saya lobi dr
Sabrina (9/20/2005 12:25:18 AM): padalahal baru pagi tu dr kenal saya
Sabrina (9/20/2005 12:25:38 AM): wpun saya masuk bilik dier utk sain surat kelulusan aktiviti
Sabrina (9/20/2005 12:25:43 AM): dier tak kenal…
Sabrina (9/20/2005 12:26:05 AM): urusan kami satu part ngan dier cuma masa jumaat dlam sejam utk proposal
acidcun (9/20/2005 12:26:22 AM): nape ngan mslah kenl x knl nih.aduhai…
Sabrina (9/20/2005 12:26:25 AM): naper nk timbulkan citer dr tarik muka ngan korg?
Sabrina (9/20/2005 12:26:53 AM): akak yg timbulkan isu dr tarik muka ngan part 6 kan?
Sabrina (9/20/2005 12:27:19 AM): sknag ni yg bermsalah semua part
Sabrina (9/20/2005 12:27:28 AM): dr mazani pun tau hal ni
Sabrina (9/20/2005 12:27:32 AM): bukan part 6 jerk
acidcun (9/20/2005 12:28:13 AM): bukan dr tarik muka tak senang
acidcun (9/20/2005 12:28:24 AM): tp yelah mcm awak kata dier kecewa
acidcun (9/20/2005 12:28:31 AM): sebab kitorg sikit

Sabrina (9/20/2005 12:28:41 AM): kecewa bukan sbb korg sikit
Sabrina (9/20/2005 12:28:43 AM): sb sumer
acidcun (9/20/2005 12:28:44 AM): tak de lah dier marah melulu kan
Sabrina (9/20/2005 12:28:49 AM): dari 200 lebih org
Sabrina (9/20/2005 12:28:53 AM): yg dtg tak sampai 50
acidcun (9/20/2005 12:29:01 AM): i tahu…
Sabrina (9/20/2005 12:29:04 AM): sape ryg tak kecewa
acidcun (9/20/2005 12:29:07 AM): ramai ada hal
acidcun (9/20/2005 12:29:31 AM): especially batch kitorg ramai gi kursus kawin
acidcun (9/20/2005 12:29:40 AM): bukan sengaja tak dtg

acidcun (9/20/2005 12:29:50 AM): setiap sem kitorg ramai
Sabrina (9/20/2005 12:29:53 AM): tau
Sabrina (9/20/2005 12:29:56 AM): mmg tau sumer tuh
Sabrina (9/20/2005 12:30:00 AM): yerk..
acidcun (9/20/2005 12:30:01 AM): tahu x pe
Sabrina (9/20/2005 12:30:12 AM): so…
Sabrina (9/20/2005 12:30:15 AM): naper kata saya burukan part 6?
Sabrina (9/20/2005 12:30:30 AM): mmg saya tau part 6 b4 this join sumer
Sabrina (9/20/2005 12:30:47 AM): that’s y sy bgtau dr dorg ada aktiviti
acidcun (9/20/2005 12:30:50 AM): banyak betul soklan ko
Sabrina (9/20/2005 12:30:50 AM): lain
acidcun (9/20/2005 12:30:57 AM): dah lah aku nak tido…
Sabrina (9/20/2005 12:31:02 AM): sbb sukaneka ni redundant ngan aktiviti uitm
acidcun (9/20/2005 12:31:07 AM): actually aku bukan apa yg ko sangka
acidcun (9/20/2005 12:31:11 AM): aku member dia < --padahal mmg aku pun..hehe acidcun (9/20/2005 12:31:14 AM): dia nonton tv

Sabrina (9/20/2005 12:31:15 AM): sukati a
acidcun (9/20/2005 12:31:16 AM): wakaka
Sabrina (9/20/2005 12:31:18 AM): tau
acidcun (9/20/2005 12:31:18 AM): :))
Sabrina (9/20/2005 12:31:26 AM): whut ever la
acidcun (9/20/2005 12:31:49 AM): apa2 pun
Sabrina (9/20/2005 12:31:55 AM): terpulang la
acidcun (9/20/2005 12:31:56 AM): tak elok gaduh2 nih
Sabrina (9/20/2005 12:32:03 AM): tak gaduh
acidcun (9/20/2005 12:32:06 AM): xtvt korang tuh ok
Sabrina (9/20/2005 12:32:08 AM): mmg tak nk carik pasal
acidcun (9/20/2005 12:32:16 AM): tak ade cacat celanyer
Sabrina (9/20/2005 12:32:17 AM): lgsung tak
Sabrina (9/20/2005 12:32:24 AM): tu yg terkejut tu biler baca cam tu
acidcun (9/20/2005 12:32:25 AM): k
acidcun (9/20/2005 12:32:26 AM): good

Sabrina (9/20/2005 12:32:39 AM): program tu mmg ada cacat
Sabrina (9/20/2005 12:32:43 AM): tak yag sdedapkan ati
Sabrina (9/20/2005 12:32:46 AM): whut ever pun
Sabrina (9/20/2005 12:32:53 AM): hope dinner korg dpt dtg
Sabrina (9/20/2005 12:33:10 AM): kalau korg rasa sbb saya yang “mengada’ ni
acidcun (9/20/2005 12:33:15 AM): hope dinner tak de pertandingan
Sabrina (9/20/2005 12:33:19 AM): i’m not joinning ur dinner
Sabrina (9/20/2005 12:33:33 AM): take care
Sabrina (9/20/2005 12:34:16 AM): sori 4 evrything
Sabrina (9/20/2005 12:34:39 AM): gud nite
Sabrina (9/20/2005 12:34:49 AM): kem slaam ngan tuan punya nick nie
Sabrina (9/20/2005 12:34:51 AM): bye
acidcun (9/20/2005 12:38:26 AM): tq lah for ur comment
Sabrina (9/20/2005 12:39:16 AM): as u said…
Sabrina (9/20/2005 12:39:22 AM): menulis satu cara utk lepas tension
Sabrina (9/20/2005 12:39:30 AM): so..kalau pas nie..direct pada sya leh?
Sabrina (9/20/2005 12:39:33 AM): ๐Ÿ˜›
Sabrina (9/20/2005 12:39:40 AM): 0-0 leh?
Sabrina (9/20/2005 12:39:48 AM): nk kawan…leh/
Sabrina (9/20/2005 12:39:50 AM): ?
acidcun (9/20/2005 12:39:56 AM): ๐Ÿ˜›
Sabrina (9/20/2005 12:40:17 AM): sori program tak best k…
Sabrina (9/20/2005 12:40:25 AM): iallah dinner best..
Sabrina (9/20/2005 12:40:27 AM): heheh

guys… kita ada kisah apa dengan Dr Saadiah??? cuba terangkan sikit….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *