Last Check Up

Alhamdulillah. Semalam last appointment dengan Dr. Adilah. Lepas ni hanya Baby Ash yang jumpa Dr. K. Semua dah okay, luka pun okey cuma ada bengkak2 sikit sebab tak hancur habis lagi. Lega dah rasa hati. Risau juga tak henti2 jumpa Dr. Sekali jumpa tu beratus bayar. Kesian tengok Abang :(. Penat cari duit. Walaubagaimana pun kesihatan harus dijaga juga walaupun dah tak jumpa Dr. Hehehe 🙂

Petang nanti pergi rumah Nenek kat AU5, nak mengurut badan buat kali kedua. Kali pertama minggu lepas. Yelah badan lepas bersalin ni macam2 sakitnya. Habis sengal2 seluruh badan rasanya. Nak mengurut dengan Mama entah bila balik kampungnya. Terpaksalah cari kenalan2 yang dekat ni. Lepas mengurut badan rasa macam segar sikit.Walaubagaimanapun kena 3 kali mengurut kata Makcik tue, baru betul2 berkesan katanya. hehehe 🙂

4 thoughts on “Last Check Up”

  1. heheheh ada jenama tu kat sini ;)…

    Jenama ASIDA??? Ada ke setahu Asid jenama Asadi adalah. Agaknya dekat semenangjung ASIDA ditukar kepada ASADI. hehehe Kelakar lah pulak.

  2. Waalaikummussalam. Lama tak online sebab sibuk. hehehe Semalam dah balik rumah sendiri. Alhamdulillah Ash tak nangis sangat. Maklumlah rumah dah 2 bulan ditinggalkan. hehe

    Jenama ASIDA??? Ada ke setahu Asid jenama Asadi adalah. Agaknya dekat semenangjung ASIDA ditukar kepada ASADI. hehehe Kelakar lah pulak. 🙂

    Dania dah lama x online?? ye ke? sibuk kot. hehehe Harap2 dia sehat. 🙂

  3. askum asid…lama da xonline ;)..hehhehe happynya vv harini ;)..ptg td vv p servy pakaian..huhuhu bnyk gak vv beli..tp yg vv happy sesgt kan..vv tjumpa selipar jenama ASIDA ;)..yeah!! trus vv tringt kat asid..heheh..vv beli jak kasut tu sb vv rasa bharga sgt buat vv ;)..vv ska sgt kasut sb sempena nama Asid ;)..huhuu…

    eh asid, buka la topic baru lagi..lama da asid xcrita crita ;)…hehhehe

    waa..ada da org baru kat sini ;)…slamat dtg buat gadis bingung…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *