Lama tak update..

Lamanya tak update blog ni, dah bersawang :). Maklumlah si Ashraf tahun 6, ada UPSR dan PSRA. Dalam seharian itu memang terkejar2.. sampai malam tuisyennya, jadi sudah kepenatan si mama bila malam menjelma.

Tambahan lagi dengan si Arisha yang suka main bola jaring, wakil sekolah. Jadi memang busy lah..tak ada masa berehat.

Alhamdulillah, sekarang.. semuanya dah selesai. UPSR dan PSRA itu, tunggu result aje. Semoga cemerlang dan mumtaz lah ye my son. 🙂

Aktiviti si Arisha pun dah habis. Bola jaring main sampai ke semi final. Hebat jugalah kan SKS18 ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *