Jan 2007 16

Lama Tak Posting0

Posted In Umum

Dah banyak hari tak posting, bukan apa rasa macam malas nak bukak PC. Asyik ada problem je. Ada virus ke apa? Kalau lepas guna mesti kena terus shutdown. Takut kalau virus yang lebih dasyat muncul. Wakaka 🙂 ada ke? adalah. Yang menyerang hardisk. Kalau hardisk rosak, menangis oooo

Lagipun rindu dekat orang kampung. Awal bulan 2 ni baru balik. Nak ‘melenggang’ perut. hehehe Lepas bulan ni boleh lah buat persiapan untuk kedatangan orang baru. Tak sabar rasanya nak beli baju baby, tilam baby, bedak, losyen baby dan macam2 lagilah. List pun dah buat. InsyaAllah sikit2 beli, tak adalah yang tertinggal nanti. hehehe Tak sabar rasanya.. 🙂

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.