Korang Pernah Pakai Aura Maya Tak?

Assalammualaikum,

Hari ini Asid nak share produk skin care yang Asid baru pakai. Set Aura Maya ni di ilhamkan oleh Akak Maya [Nama Panggilan Manja] bersama dengan 2 orang partnernya. Mereka bertiga merupakan pensyarah di UPM.Β  Produknya sudah dijamin selamat 100% daripada bahan-bahan organik.

Produk iniΒ  masih baru dipasaran dan hanya dijual offline di outlet2 terpilih di sekitar Johor shj. Tapi kalau online, dah berlambak ni.

Actually Asid baru seminggu pakai, sudah nampak perbezaannya. Masa mula2 pakai memang rasa janggal sebab first 3 hari tu kena pakai sabun pencucinya saja. Tak boleh campur2 dengan produk lain. Pastu start pakai krim siang dan malam. Tempoh percubaan adalah 14hari. Memang rasa sedikit ketidakselesaan, maklumlah nak bagi ia serasi dengan kulit kita dulu. Dalam tempoh ini juga ‘DILARANG’ menggunakan produk2 lain. Kalau nak pakai juga, pakai aje bedak baby J&J tu aje. Insya-Allah lepas tu kulit muka rasa bertambah lembut, cerah. Dark circle pun rasa macam dah berkurang sedikit. Alhamdulillah.

AURA MAYA – SET BIASA (ada sabun, krim mlm & krim siang)
Krim Siang – 15grm
Krim Malam – 15grm
Sabun – 30grm

SABUN SHJ – pun boleh dibeli

Produk ni dah byk kali kena klon.. kejap2 tukar kotak, tukar style…

pe pun hati2 okay..

POSTAGE VIA POSLAJU SHJ

Berminat?? boleh email ke asieda82@gmail.com atau SMS 012-331 2030

Sekarang baru nak start jaga muka.. maklumlah dah nak masuk 30-an. Rugi juga tak jaga awal2 macam Izan a.k.a mummychacha tu,kalau tak maybe muka mcm dia, budak remaja belasan tahun. πŸ™‚

Lepas ni nak jaga badan pula. Lama juga tak bersauna semenjak bagi set sauna dekat kak cek semasa berpantang hari tuh. Lepas ni nak bersauna secara konsisten dan makan jamu. JAMU?? hehe lainkali kita cerita bab jamu pula. πŸ™‚

Nak jaga muka dan badan bukan sekadar luaran. Dalaman pun kena juga kan? sekarang masih dalam percubaan juga makan jamu tuh, hope ada perubahan yang memberangsangkan. πŸ™‚

52 thoughts on “Korang Pernah Pakai Aura Maya Tak?”

Leave a Reply to norazura Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *