Khamis Day :(

Hari nih kelas cisco pukul 1030pg..lecturer tak sihat so tak datang tapi kami still kena buat jugak lab hari ini (congfigure router). Hari ini badan rasa macam tidak sihat jerk..tambahan lagi sakit perut maybe banyak sangat makan kfc dengan Amir semalam..hehehe.After kelas cisco nih..kitorg gie lunch kat kafeteria ftmsk.Nak dikatakan ramai gak budak kelas yg mkn kat situ..dhira,nadia,huda,as dan lain2. Lunch mkn nasi campur lauk ayam msk kicap n air teh o ais limau dgn jumlah RM3.80 (bukan 380 hehehe).Mahal gak kat situ,maklumlah cafe lecturer p student yibuk2kn diri mkn kat situ.Lepas mkn kitorg naik bus ke cempaka nak solat zohor.Lepak sana sampai kelas CSA kul 230 tuh.

Pas kelas jln kaki sampai gate luar,then naik bus mini balik seksyen16.Naik bus tak dpt tmpt duduk,so berdiri lah kat depan budak cina 2 org.kita perasanlh bdk2 tu asyik2 pndg kita.kita tahulh diorg cm kutuk kita.kita sedarlah yg kita ni tak cantik.kening lebat nak mampus n de misai plak tuh..tapi wajibkah disebabkan ini,kita dicela n dikutuk.Slhkah kita dilahirkan mcm nih.Kita sedar kita tak cantik pd pandangan mrk,yg pntg kita cantik pd pandangan Allah.Kdg2 sedih sgt rasa bila kwn2 sdr yg mainkan kita n kutuk kita.Rupa kita nih blh diorg jdkan topic tuk diborakkan,digelakkan sdgkan byk lg citer yg diorg boleh bualkan.nape mesti rupa kita???????
:(  :(  🙁

3 thoughts on “Khamis Day :(”

  1. 3.80? Kire ok lah tu..kat opis ni kalau lunch minimum 4.00. Ala, biarkan diorang, tau la Tuhan balas, menghina pulak ciptaan Tuhan. Semua yang Dia cipta indah-indah dan cantik-cantik belaka..Sabar ye darling? Saya kan ada 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *