Kesannya

Akibat dari keadaan jerebu semakin tebal melanda Shah Alam, dengan ini TNC UiTM telah mengistiharkan darurat kepada semua student. Maka, class dibatalkan sehingga hari jumaat nih.hehe.Memang patut pun kelas batal sebab ramai bebudak nih mengadu pedih mata dan kesukaran untuk bernafas apabila berada diluar rumah. Kalau yang berbasikal dan bermotor tu lagi teruk.. asyik telan habuk jelah.

Cuti pun rasa macam lama.So ramailah student uitm balik kampung minggu nih.Mesti tiket sold out punya.Ingat nak balik jugak, pikir punya pikir baru sangat aku balik,so tukarlah plan.Nak balik jugak, cuma nya nak balik ke rumah kakja.Lepak sana 2 atau 3 hari ok jugak kot.Lama2 tak leh jugak, banyak keje.Thesis pun baru buat database.Interface dia tak siap lagi.Kena buat cepat2 nie… takutnyer..

Kepada kawan2.. selamat bercuti.. cuti2 UiTM…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *