May 2005 16

Kerja..kerja..0

Posted In Umum

Time mcm nie kitorang still ada kat opis buat kerja.Nampak gayanya hanya aku je main-main.orang lain sume tengah khusyuk buat kerja masing-masing.Bukan nya apa, aku dah poning kepala.Lagipun aku kena balik tido awal.esok bangun pagi2 nak masak.Maklumlah dah sampai time aku kena masak.

Nak buat kerja,poning dan x leh nak keluarkan idea.Tu pasallah amir selalu balik kul 9 then pukul 930 terus tido.Penant memerah otak.Ingat pesan mak aku,kalau dah x leh nak pikir apa2 baik tido.dalam Masa seminggu nie dah 4 biji panadol aku makan.Nak biasakan makan panadol nie memang tak elok.so sehari aku amik sebiji ja.

Kepala aku pun rasa poning nie,nak makan panadol ada plak tertido dekat opis.Jadi aku pun pasang radio,chating and tulih blog nie.Bukan apa nak mengadu nasib kejap…hai apalah nasib diriku yang malang..oh temannn…jomlah balik…….

:)acidcun 4ever

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.