K.E.R.J.A

Hampir sebulan dah Asid bekerja. Kerja biasa je. Yang penting dekat dengan rumah, senang nak balik. :). Tapi kekadang tuh di tempat kerja teringat dekat Ash di Nursery. Sian anak Mama. 🙁 biasa mama yang jaga, sekarang orang pulak.

Start orang lain jaga ni Ash asyik tak sihat je. Orang kata biasa dia menyusu so ada antibiotik, ni sekarang minum susu botol je. Kekadang terpikir syoknya duduk dekat rumah je. Main dengan Ash je. Tapi sekarang, balik petang then penat. Nak main2 dengan Ash pun tak sempat. huhuhu Sian anak mama ni, nak bermanja dengan sape kan??? huhuhuhu sedih mama. 🙁

7 thoughts on “K.E.R.J.A”

  1. Salam..
    My name is Ruslina.
    Saya pun baru dapat first baby.
    Muhammad Azhad Ghazali Mouhd Azhari.He is 7 months old.
    Mula mu;a kena start keja baru lps pantang tu rasa sedih jugak..
    Tiap saat kira masa untuk balik..nak jumpa Azhad
    Saya pun keja jauh gak.Dok kat Ampang the keja kat Putrajaya.Habis keja 530pm then rushing home.Sampai umah dah 630 or 645pm.
    Ptg dah..
    Sebagai ibu, kita kena kuat semangat.Walaupun naluri hati ibu selalu ingin bersama anak, tapi tanggungjawab pd keluarga untuk membantu ekonomi family and husband buatkan saya kuatkan semangat.Sentiasa panjatkan doa pd Allah semoga diberi kita kesihatan, kekuatan jiwa dan keutuhan hati dalam menjalankan tanggungjawab sebagai ibu, isteri dan pekerja..InsyaAllah..ikhlaskan hati, pasti akan mendapat ganjaran setimpal dari Dia yang maha Penyanyang.Amin..

  2. ERMM BIASALAH ASID..SKRG NI KERJA SUSAH NAK DPT… KALAU ADA PUN GAJI MMG CIPUT..AHAKS..SO KENA BERMULA DR BAWAH LAH.. YG PENTING KITA RAJIN BERUSAHA N SABAR…

  3. w’salam
    alahmdulillah asid sihat. Ah a musim mcm2 penyakit. Ash pun tak bail selsema lg. batuk pun ada lg. huhuh 🙁

    Thanks. klu nk chat ngan asid tglkan je offline. then ckp bila vv free.
    Asid free ahad biasanya. 🙂

  4. askum asid 🙂 ..hrp2 asid sihat spt biasa..huhuhu rindu lak nak sembang dgn asid 🙁 ..hehehhe

    ash dah ok ker? huhuhu skg ni musim slesema la 🙁 ..iqe pun kena..batuk2 pun ada..huhuhuh

    heheh anyway, take care..have a good day!
    kim salam dkt ash 🙂

  5. dah sebulan lah kot. hehe kerja dekat sentul raya. Dekat dengan rumah, senang nak pergi dan balik. Kerjalah kat sini dulu sementara tuh cari jugak kerja lain. Yang lebih okay. Kerja kat sini penat sangat, dari jam 830 hingga 545 petang, gaji lak ciputtttttttt…. hmm apapun alhamdulillah ada juga keje untuk tambah pendapatan keluarga.

    Alhamdulillah sehat. hehe thanks

  6. Bila u kerja asid…kat ner? sbg apa…patutlah dah lama x online, apa khabar? sihat ke….biasalah tu nama pun kerja….anyway take care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *