K.E.R.J.A

Hampir sebulan dah Asid bekerja. Kerja biasa je. Yang penting dekat dengan rumah, senang nak balik. :). Tapi kekadang tuh di tempat kerja teringat dekat Ash di Nursery. Sian anak Mama. 🙁 biasa mama yang jaga, sekarang orang pulak.

Start orang lain jaga ni Ash asyik tak sihat je. Orang kata biasa dia menyusu so ada antibiotik, ni sekarang minum susu botol je. Kekadang terpikir syoknya duduk dekat rumah je. Main dengan Ash je. Tapi sekarang, balik petang then penat. Nak main2 dengan Ash pun tak sempat. huhuhu Sian anak mama ni, nak bermanja dengan sape kan??? huhuhuhu sedih mama. 🙁

7 thoughts on “K.E.R.J.A”

  1. Salam..
    My name is Ruslina.
    Saya pun baru dapat first baby.
    Muhammad Azhad Ghazali Mohd Azhari.He is 7 months old.
    Mula mula kena start keja baru lps pantang tu rasa sedih jugak..
    Tiap saat kira masa untuk balik..nak jumpa Azhad
    Saya pun keja jauh gak.Dok kat Ampang the keja kat Putrajaya.Habis keja 530pm then rushing home.Sampai umah dah 630 or 645pm.
    Ptg dah..
    Sebagai ibu, kita kena kuat semangat.Walaupun naluri hati ibu selalu ingin bersama anak, tapi tanggungjawab pd keluarga untuk membantu ekonomi family and husband buatkan saya kuatkan semangat.Sentiasa panjatkan doa pd Allah semoga diberi kita kesihatan, kekuatan jiwa dan keutuhan hati dalam menjalankan tanggungjawab sebagai ibu, isteri dan pekerja..InsyaAllah..ikhlaskan hati, pasti akan mendapat ganjaran setimpal dari Dia yang maha Penyanyang.Amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *