K.E.R.A.N.I

Alhamdulillah setelah dua bulan Asid berkerja dari pembantu klinik, sekarang Asid dah bertukar jawatan kepada Kerani Cabuk. Walaupun ada bezanya kedua-dua jawatan ni dari segi tugas/tanggungjawab dan gaji. Kekadang terfikir kenapa lah gaji kerani ni sikit bebenor berbanding pembantu klinik. Kalau di kira dengan O.T dan insentif diorang, hmm memang banyak dari gaji kerani ni. huhuhu

Tapi ada juga kelebihan kerani, Asid jadi kerani dekat sini pun bukan sebab gaji tapi time kerja. Yalah dengan anak yang di hantar ke nursery better kalau jadual kerja Asid tetap. Kalau dulu kena kerja 2 shif, sekarang just 1 je. Yelah kerani kan. Kerja dari jam 9 pagi hingga 6 petang. Ambil Baby Ash pulak kena sebelum jam 7 malam.

One thought on “K.E.R.A.N.I”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *