Kenny Rogers Subang Parade

Hari ini Papa bawa kami sekeluarga pergi Subang Prade, makan di Kenny Rogers untuk celebrate birthday Arisha dan anniversary Mama dan Papa yang ke 4.

Tak sangka Adik dah satu tahun. Cepat betul masa berlalu. Sakit masa melahirkannya pun masih terasa lagi. 🙂 hehe Apapun syukur alhamdulillah ke hadrat Ilahi, Adik membesar dengan sihat dan bijak. Luv u Adik.

Usia perkahwinan kami pula mencecah tahun ke 4. Syukur juga kepada Allah S.W.T kerana dipanjangkan umur jodohnya kami, namun aku berdoa semoga hubungan ini berkekalan hingga ke pintu Syurga. InsyaAllah.

Tidak lupa ucapan terima kasih kepada Papa kerana hadiahkan bunga dan coklat pada hari anniversary kita. Pagi tuh ingat Papa dah lupa. Boleh pula tanya, “hari ni ker?”, “yang ke berapa ek”. 🙂 rupa-rupanya dah seminggu Papa ingat. Sebab bunga tu order dari minggu lepas. nice.. 🙂

Sepanjang hari aku duduk merenung bunga ni… dengan senyum sendiri. Kalau ada orang tengok, sure diorang ingat aku dah angau.. hhehe 🙂

2 thoughts on “Kenny Rogers Subang Parade”

    1. wakaka…hehe insyaAllah. Kalau boleh janganlah masa yg terdekat ni.. Kasi rehat sama perut ni dulu. wakaka. Engkau lah yang tambah satu lagi kan.. ?? hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *